Αποτελέσματα live αναζήτησης

Το Ο.Ε.Ε στις Ημέρες Καριέρας

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, στην προσπάθειά του να ανταποκριθεί με τον πλέον ωφέλιμο και καλύτερο τρόπο στις ανάγκες των μελών του και ιδιαίτερα στις ανάγκες των νέων οικονομολόγων, συμμετείχε στις ημέρες καριέρας, που πραγματοποιήθηκαν στο χώρο «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ», από τις 10 έως και τις 12 Οκτωβρίου.

Στο κάλεσμα του ΟΕΕ ανταποκρίθηκαν οι νέοι συνάδελφοι οικονομολόγοι, μέλη του φορέα μας, ιδιαίτερα οι νέοι επαγγελματίες Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι άνεργοι Οικονομολόγοι, οι οποίοι ενδιαφέρθηκαν να ενημερωθούν για το επάγγελμα του οικονομολόγου, τις ειδικότητες του οικονομολογικού επαγγέλματος και τους τρόπους πρόσβασης – εισόδου στο επάγγελμα, που πρέπει να ακολουθήσουν, εφόσον χρησιμοποιούν το πτυχίο τους για επαγγελματικούς λόγους στο δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα, για τις ενέργειες που πρέπει να ακολουθήσει κάθε ενδιαφερόμενος προκειμένου να ασκήσει το οικονομολογικό επάγγελμα, για τη διαρκή επιμορφωτική δράση, που αναπτύσσει το ΟΕΕ, συνδέοντάς τη με τις επαγγελματικές ανάγκες των οικονομολόγων .

Διαπίστωσή μας, από τη δράση μας αυτή, είναι το έντονο ενδιαφέρον των νέων συναδέλφων μας να πληροφορηθούν τα όσα σχετίζονται με την αγορά εργασίας, καθώς και για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, που στόχο έχουν την ένταξη των ανέργων στην αγορά εργασίας.

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης