Αποτελέσματα live αναζήτησης

Κλειστές Οι υπηρεσίες Διοίκησης του ΙΚΑ την 12/02/07 ως φόρος τιμής στον Διοικητή του ΙΚΑ

12 Φεβρουάριος 2007
  • Το Δ.Σ. του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ αφού συνήλθε εκτάκτως με την αναγγελία του ξαφνικού θανάτου του Διοικητή και Προέδρου του, καθηγητή Ιωάννη Βαρθολομαίου, εκφράζει στην οικογένεια του εκλιπόντος τη βαθύτατη οδύνη του και αποφασίζει, ως ελάχιστη....
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΨΗΦΙΣΜΑ

  Το Δ.Σ. του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ αφού συνήλθε εκτάκτως με την αναγγελία του ξαφνικού θανάτου του Διοικητή και Προέδρου του, καθηγητή Ιωάννη Βαρθολομαίου, εκφράζει στην οικογένεια του εκλιπόντος τη βαθύτατη οδύνη του και αποφασίζει, ως ελάχιστη αναγνώριση στις υπηρεσίες που προσέφερε στο Ίδρυμα και στους ασφαλισμένους της χώρας:

  α) Αντί στεφάνου να κατατεθεί ποσό 5.000,00¤ στο Σωματείο «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» και ποσό 5.000,00¤ στην εταιρεία για τη φροντίδα παιδιών και οικογενειών στην αρρώστια και το θάνατο «ΜΕΡΙΜΝΑ»

  β) Να παραβρεθεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία

  γ) Να παραμείνουν μεσίστιες οι σημαίες σε όλες τις Μονάδες του Ιδρύματος επί τριήμερο

  δ) Να παραμείνουν κλειστές οι Υπηρεσίες της Διοίκησης του Ιδρύματος κατά την ημέρα της κηδείας και να διακοπεί το ωράριο εργασίας όλων των Διοικητικών Υπηρεσιών του, τη Δευτέρα 12/2/2007 από την 13.00μ.μ.

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης