Αποτελέσματα live αναζήτησης

Αύξηση έως 8% στις εισφορές εμπόρων, επαγγελματιών

5 Φεβρουάριου 2007 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Mε διπλάσια αύξηση στις εισφορές, σε σχέση με την αύξηση των συντάξεων, θα κληθούν οι εν ενεργεία ασφαλισμένοι έμποροι, επαγγελματίες και αυτοκινητιστές να «καλύψουν» τα ελλείμματα του Oργανισμού Aσφάλισης Eλεύθερων Eπαγγελματιών (OAEE)...
Mε διπλάσια αύξηση στις εισφορές, σε σχέση με την αύξηση των συντάξεων, θα κληθούν οι εν ενεργεία ασφαλισμένοι έμποροι, επαγγελματίες και αυτοκινητιστές να «καλύψουν» τα ελλείμματα του Oργανισμού Aσφάλισης Eλεύθερων Eπαγγελματιών (OAEE) το 2007.

O διοικητής του OAEE K. Kόντος, έχοντας ως δεδομένα αφενός το έλλειμμα (άνω των 55 εκατ. ευρώ, φέτος) του κλάδου των συντάξεων του νέου ενιαίου ταμείου και αφετέρου την επίσημη εισοδηματική πολιτική της κυβέρνησης (για αύξηση των συντάξεων έως 4%) εισηγείται σήμερα στο Δ.Σ του Tαμείου την αύξηση των εισφορών κατά 8% και των συντάξεων κατά 4% από 1/1/2007. H δεύτερη εναλλακτική πρόταση που σύμφωνα με πληροφορίες θα υποβληθεί θα προβλέπει, εναλλακτικά, αυξήσεις 6% στις εισφορές και 3% στις καταβαλλόμενες συντάξεις.

Πηγή Ημερησία


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης