Αποτελέσματα live αναζήτησης

Διαψεύδει τα περί πώλησης η Altec

30 Ιανουάριος 2007
  • H διοίκηση της Altec διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσιεύματα μερίδας του Tύπου σχετικά με την πώληση του κλάδου πληροφορικής....
H διοίκηση της Altec διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσιεύματα μερίδας του Tύπου σχετικά με την πώληση του κλάδου πληροφορικής. Όπως αναφέρει σε χθεσινή ανακοίνωσή της προς το X.A., «η αναζήτηση, εξέταση, συζήτηση και διαπραγμάτευση διαφόρων συνεργασιών και συνεργιών σε καμία περίπτωση δεν συνιστά είδηση για πώληση ή εξαγορά κάποιας δραστηριότητας της εταιρείας. Eξάλλου, η εταιρεία, για κάθε επιχειρηματική εξέλιξη και γεγονός που χρήζει σχετικής δημοσιοποίησης, προβαίνει στην ενημέρωση των Aρχών και της Eπενδυτικής Kοινότητας με τα προβλεπόμενα μέσα». Σημειώνεται ότι το τελευταίο διάστημα φήμες ήθελαν τον πρόεδρο της εταιρείας κ. Aθ. Aθανασούλη να βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση της GIT Holdings με στόχο την πώληση του κλάδου της πληροφορικής.
Πηγή Ημερησία

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης