Αποτελέσματα live αναζήτησης

Eως 21/5 οι δηλώσεις ειδικού φόρου 3% για ακίνητη περιουσία off shore

25 Ιανουάριος 2007
  • Έως τις 21 Μαΐου και σε ένα αντίτυπο (με την υποχρεωτική συνυποβολή των φύλλων υπολογισμού της αξίας ακινήτων - έντυπα 1 – 5, Κ1 – Κ9 και Α.Α. ΓΗΣ αλλά και των ...

Έως τις 21 Μαΐου και σε ένα αντίτυπο (με την υποχρεωτική συνυποβολή των φύλλων υπολογισμού της αξίας ακινήτων - έντυπα 1 – 5, Κ1 – Κ9 και Α.Α. ΓΗΣ αλλά και των βεβαιώσεων που προβλέπονται για τη συμπλήρωσή τους) θα υποβληθούν για το 2007 οι δηλώσεις ειδικού φόρου επί των ακινήτων για το 2007 από τις off shore εταιρίες που δεν έχουν αντικείμενο εργασιών πλην των ακινήτων που κατέχουν στην Ελλάδα.
Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της δημιουργίας αντικινήτρων και της πάταξης της φοροδιαφυγής επιβλήθηκε προ πενταετίας συντελεστής φόρου 3% στις παραπάνω επιχειρήσεις.

Στη δήλωση αναγράφονται τα πλήρη στοιχεία του νομικού προσώπου και του εκπροσώπου του στην Ελλάδα (επωνυμία ή ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ΑΦΜ και τηλέφωνο), η αξία ακινήτων από πλήρη κυριότητα, ψιλή κυριότητα, επικαρπία, το σύνολο της αξίας αυτών και τα στοιχεία του προσώπου που καταθέτει τη δήλωση.

Στον πίνακα του εντύπου καταγράφονται αναλυτικά τα στοιχεία: νομός, δήμος ή κοινότητα, διεύθυνση, οικοδομικό τετράγωνο, κατηγορία ακινήτου, όροφος, επιφάνεια (κύριων και βοηθητικών χώρων, οικοπέδου ή αγροτεμαχίου), έτος κτήσης, τιμή ζώνης, συνολική αξία, ποσοστό πλήρους ή ψιλής κυριότητας ή επικαρπία, φορολογούμενη αξία ακινήτου και αρμόδια εφορία.

Πηγή expressΘέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης