Αποτελέσματα live αναζήτησης

Microsoft Ελλάς: Πρόγραμμα αξιοποίησης χρηματοδοτικών ευκαιριών για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

23 Ιανουάριου 2007 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Η Microsoft Ελλάς προκειμένου να συμβάλλει στην ανάπτυξη των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων, έχει αναπτύξει το πρωτοποριακό πρόγραμμα "Ευρωπλάνο Ανάπτυξης", με στόχο την κατανόηση και αξιοποίηση των ευκαιριών χρηματοδότησης που παρέχουν τα ...

Η Microsoft Ελλάς προκειμένου να συμβάλλει στην ανάπτυξη των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων, έχει αναπτύξει το πρωτοποριακό πρόγραμμα "Ευρωπλάνο Ανάπτυξης", με στόχο την κατανόηση και αξιοποίηση των ευκαιριών χρηματοδότησης που παρέχουν τα Ευρωπαϊκά Κονδύλια. Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος, η Microsoft Ελλάς σε συνεργασία με την Ατλαντίς Συμβουλευτική, προσφέρει μηδενικό κόστος σύνταξης και υποβολής της πρότασης στο πρόγραμμα "Εγνατία Πληροφορική", για επενδυτικά σχέδια με προϋπολογισμό τουλάχιστον 40.000.


Το πρόγραμμα "Εγνατία Πληροφορική", το οποίο θα είναι ανοικτό μέχρι και τις 2/2/2007, αφορά μικρές εταιρίες (μέχρι 50 άτομα προσωπικό) οι οποίες λειτουργούν στη Μακεδονία, Θράκη, Ήπειρο και το Βόρειο Αιγαίο. Ο προϋπολογισμός κάθε πρότασης θα πρέπει να κυμαίνεται από 10.000 ως 200.000, ενώ το ποσοστό επιδότησης ανέρχεται στο 50%. Η ελάχιστη συμμετοχή του δικαιούχου θα πρέπει να ανέρχεται τουλάχιστον στο 25%, με το υπόλοιπο 25% να καλύπτεται (προαιρετικά) μέσω τραπεζικού δανεισμού. Τέλος, οι επιλέξιμες δαπάνες αφορούν στην προμήθεια νέου εξοπλισμού πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, στην προμήθεια εφαρμογών λογισμικού, στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και στις συνδρομές πρόσβασης στο Διαδίκτυο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ευρωπλάνο Ανάπτυξης δραστηριοποιείται από το 2005 σε 19 Ευρωπαϊκές χώρες με σημαντικά και ουσιαστικά αποτελέσματα. Συνολικά 25.000 ΜΜΕ έχουν ήδη εγγραφεί σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ οι επιτυχημένες προτάσεις που έχουν κατατεθεί μέσω του προγράμματος ξεπερνούν τις 1.500 με συνολικό προϋπολογισμό 169.000.000.

Πηγ΄΄η κέρδοςΔημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης