Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ενοποίηση κινητής και triple play

18 Ιανουάριου 2007 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Την ενοποίηση των υπηρεσιών triple play με τις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, ανακοίνωσε, χθες, η διοίκηση της Vivodi Telecom. ...

Την ενοποίηση των υπηρεσιών triple play με τις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, ανακοίνωσε, χθες, η διοίκηση της Vivodi Telecom.

H κίνηση αυτή έρχεται μετά την επιτυχή διάθεση υπηρεσιών triple play -δηλαδή της ταυτόχρονης παροχής υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας, Internet και ψηφιακής τηλεόρασης από μία και μόνο γραμμή μέσα από το ιδιόκτητο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο της εταιρείας- που πρώτη παρουσίασε στην Eλλάδα το καλοκαίρι του 2006.

Σε πρώτη φάση, η Vivodi θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του 2007, την πιλοτική εφαρμογή των πρώτων πακέτων «quad play», τα οποία θα περιλαμβάνουν broadband Internet, ψηφιακή τηλεόραση, σταθερή και κινητή τηλεφωνία. Πιο συγκεκριμένα, η καινοτομία έγκειται στο γεγονός ότι η Vivodi μπορεί και συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της σταθερής και κινητής τηλεφωνίας σε μία και μόνο συσκευή. Mε αυτόν τον τρόπο, το κινητό τηλέφωνο μετατρέπεται και σε σταθερό όταν ο συνδρομητής βρίσκεται στο σπίτι.

Συσκευές
Mε την έναρξη του πιλοτικού προγράμματος των υπηρεσιών, η εταιρεία θα προσφέρει μία γκάμα συμβατών φορητών συσκευών καθώς και μία «customized», αποκλειστικά για το δίκτυο της Vivodi, οι οποίες επιτυγχάνουν τη «σύνδεση» της σταθερής με την κινητή τηλεφωνία προσφέροντας, ταυτόχρονα, όλες τις γνωστές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας αναγνώρισης και αναμονής κλήσεων, SMS, MMS, GPRS, ringtones και άλλα.

H πελατειακή βάση της Vivodi αριθμεί σήμερα 380.000 συνδέσεις τηλεφωνίας και 32.000 πελάτες, εκ των οποίων οι 15.000 εξυπηρετούνται από το ιδιόκτητο δίκτυό της. Για το 2007, η διοίκηση αναμένει πωλήσεις ύψους 66 εκατ. ευρώ, έναντι 40 εκατ. ευρώ το 2006. Tο ύψος των επενδύσεων που έχει προγραμματίσει η διοίκηση για το τρέχον έτος ανέρχεται στα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή ΗμερησίαΔημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης