Αποτελέσματα live αναζήτησης

Νέα προκήρυξη το Μάρτιο για επενδύσεις από ΜΜΕ

18 Ιανουάριου 2007
  • Αναφερόμενος στην πορεία του επενδυτικού νόμου 3299, ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Χρήστος Φώλιας δήλωσε σήμερα ότι έχουν υποβληθεί 4.400 αιτήσεις, συνολικού προϋπολογισμού 11,820 δισ. ευρώ και επιχορήγησης πέντε δισ

Αναφερόμενος στην πορεία του επενδυτικού νόμου 3299, ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Χρήστος Φώλιας δήλωσε σήμερα ότι έχουν υποβληθεί 4.400 αιτήσεις, συνολικού προϋπολογισμού 11,820 δισ. ευρώ και επιχορήγησης πέντε δισ. ευρώ.

Ως τώρα έχουν εγκριθεί 2.649 αιτήσεις, συνολικής δαπάνης 4,745 δισ. ευρώ και επιχορήγησης άνω των 2 δισ. ευρώ, ενώ έχουν γίνει εκταμιεύσεις 155 εκατ. ευρώ.

Νέα προκήρυξη για ΜΜΕ

Ο κ. Φώλιας είπε ότι θα υπάρξει και νέα προκήρυξη για μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θα θελήσουν να επενδύσουν. Η προκήρυξη θα γίνει το Μάρτιο, ειδικά για εμπορικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών και θα είναι 20 εκατ. ευρώ και θα προβλέπει δαπάνη 200 εκατ. ευρώ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕΘέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης