Αποτελέσματα live αναζήτησης

Αλογοσκούφης: Εξαγγελία Συντονιστικής Επιτροπής Εποπτικών Οργάνων

17 Ιανουάριος 2007
  • Συντονιστική Επιτροπή Εποπτικών Οργάνων εξήγγειλε ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφης στο Συνέδριο της Κεφαλαιαγοράς...

Συντονιστική Επιτροπή Εποπτικών Οργάνων εξήγγειλε ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφης στο Συνέδριο της Κεφαλαιαγοράς.

Στον φορέα θα συμμετέχουν η Τράπεζα της Ελλάδος, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και η Επιτροπή Εποπτείας της Ιδιωτικής Ασφάλισης με άσκηση εκ περιτροπής της προεδρίας.

Στο συνέδριο της Κεφαλαιαγοράς με θέμα «Αλληλεπίδραση εποπτικών αρχών και εποπτευομένων φορέων και η ανταγωνιστικότητα της αγοράς? που διοργανώνεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς» κάποιες επιφυλάξεις εκδήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος οποίος ζήτησε να διεξαχθούν συζητήσεις πριν τη σύσταση του συγκεκριμένου Οργάνου, που πάντως λειτουργεί κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Η σχετική ρύθμιση θα περιληφθεί στο υπό κατάθεση νομοσχέδιο του υπουργείου στη Βουλή σχετικό με θέματα αγοράς και υιοθέτησης κοινοτικών οδηγιών.

Πηγή Ημερησία

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης