Αποτελέσματα live αναζήτησης

H Directv και η Intel συνδέουν την τηλεόραση με τον υπολογιστή

17 Ιανουάριου 2007 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά
  • Η DIRECTV, Inc., κορυφαίος πάροχος δορυφορικής τηλεόρασης στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε ότι το DIRECTV Plus HD DVR πιστοποιήθηκε με την τεχνολογία Intel Viiv. Με την πιστοποίηση αυτή, η DIRECTV γίνεται ο μεγαλύτερος προμηθευτής προσαρμογέων ψηφιακών μέσων ...

Η DIRECTV, Inc., κορυφαίος πάροχος δορυφορικής τηλεόρασης στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε ότι το DIRECTV Plus HD DVR πιστοποιήθηκε με την τεχνολογία Intel Viiv. Με την πιστοποίηση αυτή, η DIRECTV γίνεται ο μεγαλύτερος προμηθευτής προσαρμογέων ψηφιακών μέσων (Digital Media Adapters, DMAs) με πιστοποίηση Intel Viiv.

Οι πελάτες της DIRECTV που διαθέτουν DIRECTV Plus HD DVR μπορούν πλέον να απολαύσουν τις φωτογραφίες και τη μουσική τους στην τηλεόρασή τους, απευθείας από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή τους με τεχνολογία Intel Viiv. Το DIRECTV Plus HD DVR είναι ο πρώτος ψηφιακός δέκτης (set-top box) στον κόσμο με ενσωματωμένη λειτουργικότητα DMA που είναι πιστοποιημένη για να είναι συμβατή με την τεχνολογία Intel Viiv.

Οι φωτογραφίες και η μουσική αποτελούν μόνο την αρχή. Η τεχνολογία Intel Viiv είναι ήδη διαθέσιμη στη φάση δοκιμής public beta για όλους τους πελάτες του DIRECTV Plus HD DVR. Αργότερα μέσα στο έτος, η DIRECTV προγραμματίζει να κάνει την απόλαυση φωτογραφιών και μουσικής ακόμα καλύτερη για τους χρήστες, καθώς και να προσφέρει την δυνατότητα μετάδοσης βίντεο από υπολογιστές που βασίζονται στην τεχνολογία Intel Viiv μέσω του DIRECTV Plus HD DVR.

Προσφέροντας τη δυνατότητα εγγραφής και παρακολούθησης 200 ωρών περιεχομένου standard definition ή 50 ωρών προγραμμάτων MPEG 4 high-definition, ο πιστοποιημένος στην τεχνολογία Intel Viiv δέκτης DIRECTV Plus HD DVR, επιτρέπει στους καταναλωτές να έχουν πρόσβαση και να απολαμβάνουν νέες εμπειρίες που συνδυάζουν ό,τι καλύτερο έχουν να προσφέρουν οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και η τηλεόραση.

Η DIRECTV έχει δημιουργήσει έναν αποκλειστικό χώρο στο DIRECTV Web site για να βοηθήσει τους πελάτες να κατανοήσουν τις νέες επιλογές συνδεσιμότητας που διατίθενται. Για περισσότερες πληροφορίες και υποστήριξη, οι πελάτες μπορούν να επισκέπτονται το www.directv.com/viiv.

Η DIRECTV, Inc., κορυφαίος πάροχος δορυφορικής τηλεόρασης των ΗΠΑ, προσφέρει την καλύτερη τηλεοπτική εμπειρία σε περισσότερους από 15,6 εκατομμύρια πελάτες μέσω αποκλειστικού περιεχομένου, ασυναγώνιστης εξυπηρέτησης (η οποία έχει ξεπεράσει την καλωδιακή για έξι συναπτά έτη) και κορυφαίες τεχνολογίες. Κάθε μέρα, οι συνδρομητές της DIRECTV απολαμβάνουν περισσότερα από 250 κανάλια 100% ψηφιακής εικόνας και ήχου, αποκλειστικά προγράμματα, καθώς και την πιο ολοκληρωμένη συλλογή αθλητικών προγραμμάτων. Για όλες τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με την Εταιρεία μπορείτε να επισκεφθείτε το directv.com 
 
Πηγή EEXIΔημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης