Αποτελέσματα live αναζήτησης

Πρόσκληση από την ΓΓΠΣ, σε ενημερωτική παρουσίαση των φορολογικών, τελωνειακών και λοιπών ηλεκτρονικών υπηρεσιών

15 Ιανουάριου 2007
  • Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών σας προσκαλεί σε ενημερωτική παρουσίαση των φορολογικών, τελωνειακών και λοιπών ηλεκτρονικών υπηρεσιών που παρέχει σε πολίτες και επιχειρήσεις...

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών σας προσκαλεί σε ενημερωτική παρουσίαση των φορολογικών, τελωνειακών και λοιπών ηλεκτρονικών υπηρεσιών που παρέχει σε πολίτες και επιχειρήσεις.


Αντικείμενο της παρουσίασης είναι η εξυπηρέτηση των συναλλαγών με το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών μέσω των πληροφοριακών συστημάτων της Γ.Γ.Π.Σ. (TAXIS, TAXISnet, ICIS, ICISnet, m-TAXIS, TAXISphone) και η ανταλλαγή απόψεων με τους επαγγελματίες του χώρου σχετικά με τη διεύρυνση και την ποιοτική βελτίωση των υπηρεσιών της.

Την εκδήλωση, που θα  πραγματοποιηθεί στην Πάτρα,  θα  τιμήσει  δια  της παρουσίας του  ο Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών  κ. Αντώνης Μπέζας.


Ο Γενικός Γραμματέας
Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος


Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2007,  ώρα 11:00–13:00
Αίθουσα εκδηλώσεων του Οργανισμού Λιμένος Πατρών, dock 3
Χώρος στάθμευσης οχημάτων: Εντός των εγκαταστάσεων του Ο.Λ.Π., παραπλεύρως της αιθούσης. 


Πληροφορίες-Δηλώσεις Συμμετοχής:
Μόνικα Πουσκούρη
e-mail: [email protected]
τηλ    : 210-4802032
fax    : 210-4802589Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης