Αποτελέσματα live αναζήτησης

Μεγάλη προσφορά σε επιχειρήσεις από τον ΟΤΕ

15 Ιανουάριου 2007 Σχόλια
  • Με μια νέα μεγάλη προσφορά, ο ΟΤΕ κάνει ακόμα πιο προσιτή στις επιχειρήσεις την απόκτηση των ευκολομνημόνευτων αριθμών Freephone και Onephone. Συγκεκριμένα, ο ΟΤΕ μειώνει στο μισό το εφάπαξ τέλος των Πλατινένιων Αριθμών 1 και 2 που είναι...

Με μια νέα μεγάλη προσφορά, ο ΟΤΕ κάνει ακόμα πιο προσιτή στις επιχειρήσεις την απόκτηση των ευκολομνημόνευτων αριθμών Freephone και Onephone. Συγκεκριμένα, ο ΟΤΕ μειώνει στο μισό το εφάπαξ τέλος των Πλατινένιων Αριθμών 1 και 2 που είναι οι πλέον ευκολομνημόνευτοι αριθμοί της αγοράς και είναι της μορφής:

Για τους Freephone: 800 800 ΧΧΧΧ

Για τους Onephone: 801 801 ΧΧΧΧ

Με τα μειωμένα εφάπαξ τέλη στους Πλατινένιους Αριθμούς 1 και 2 οι επιχειρήσεις κερδίζουν έως και 750 ευρώ, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνουν την ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών τους, παρέχοντάς τους αμεσότητα με την ελάχιστη ή καθόλου χρέωση.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν από την προσφορά του ΟΤΕ μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2007.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι αριθμοί Freephone και Onephone, καθώς και για παραγγελίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το κοντινότερο σε αυτούς κατάστημα του Δικτύου Καταστημάτων ΟΤΕ/OTESHOP, το ηλεκτρονικό κατάστημα του ΟΤΕ στη διεύθυνση www.oteshop.gr ή να τηλεφωνήσουν χωρίς χρέωση στο 800 11 97700. 
 
Πηγή EEXIΔημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης