Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ανακοίνωση για την κινητοποίηση της Επιτροπής Αγώνα Λογιστών Μεσσηνίας

Ανακοίνωση για την κινητοποίηση της Επιτροπής Αγώνα Λογιστών Μεσσηνίας
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
[email protected]

Μετά από το κάλεσμα της Γραμματείας της Επιτροπής Αγώνα Λογιστών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Μεσσηνίας πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας από συναδέλφους λογιστές στη ΔΟΥ Καλαμάτας το πρωί της 17/07/2014. Όλοι οι συνάδελφοι ήταν αντίθετοι με το κλείσιμο της εφαρμογής του taxis με αποτέλεσμα πολλοί από αυτούς να είναι εκτεθειμένοι στους πελάτες τους και όχι μόνο.

Ταυτόχρονα κοινή άποψη των παρευρισκομένων ήταν ότι είναι αναγκαίο όλοι οι συνάδελφοι λογιστές, να συσπειρωθούν να αναπτύξουν κοινή δράση με τους εργαζόμενους μισθωτούς, τους αυτοαπασχολούμενους πελάτες τους καθώς και με τους ανέργους προκειμένου να δυναμώσουν και να αναπτύξουν κοινή πάλη για να καταργηθούν οι αντιλαϊκοί φορολογικοί νόμοι, οι φοροαπαλλαγές και οι ενισχύσεις στο κεφάλαιο.

Μετά την συγκέντρωση διαμαρτυρίας επιδόθηκε ψήφισμα στην προϊσταμένη της ΔΟΥ Καλαμάτας κα Κούβελα, η οποία μας δήλωσε ότι κατανοεί και η ίδια το πρόβλημα που έχει προκύψει και ότι θα επικοινωνήσει η ίδια με την προϊσταμένη της Γ.Γ.Δ.Σ. κα Κατερίνα Σαββαΐδου για να της μεταφέρει το αίτημα μας.

Συνάδελφοι,

Ο δρόμος του αγώνα είναι μακρύς και επίπονος. Η λύση στα προβλήματα δίνεται μέσα από μαζικές Γενικές Συνελεύσεις των μελών του Συλλόγου μας και όχι με επίσημες ή ανεπίσημες αναθέσεις …

Καλαμάτα 17/07/2014
Γραμματεία Επιτροπής Αγώνα Λογιστών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. ΜεσσηνίαςWant to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης