Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΣΥ.Π.Ε.Λ.Ε. - Διαμαρτυρία - Παράταση υποβολής δηλώσεων Φ.Ε.

ΑΘΗΝΑ 16/07/2014

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ
ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
“ΣΥΠΕΛΕ”
Σ. Γκιόκα 8 Ελευσίνα
Τηλ.2105547882
Fax 2105541411
KIN.6971689339
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Φράγκου Χριστίνα

Προς: Γενική Γραμματέας ΥΠ. OIΚ.
κ. Σαββαίδου Κατερίνα

κοιν. 1. κ. Υπουργό Οικ.
2. κ Υφ/γό Οικ.

ΘΕΜΑ: << Διαμαρτυρία-Παράταση υποβολής Δηλώσεων Φ.Ε >>


Αξιότιμη κα Γενική Γραμματέας

Μετά από έκτακτη συνεδρίαση, το ΔΣ του συλλόγου μας, λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, με την άκρως αναίτια και περίεργη, διακοπή λειτουργίας του συστήματος υποβολής Δ.Φ.Ε οικ. Έτους 2014, σε συνδυασμό με την απαράδεκτη κατάσταση λειτουργίας του ΤΑΧΙΣNET, καθ' όλη την διάρκεια υποβολής των εν λόγω δηλώσεων, και έπειτα από έντονες οχλήσεις των μελών μας, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να διαμαρτυρηθούμε εντόνως για τη δημιουργηθείσα κατάσταση και να ζητήσουμε να ανοίξει άμεσα το σύστημα προκειμένου να ολοκληρωθεί απρόσκοπτα η υποβολή των εκκρεμών ΔΦΕ.

Ελπίζουμε ότι θα σεβαστείτε τη θέση του συνόλου του φοροτεχνών, οι οποίοι ως γνήσιοι στυλοβάτες του φορολογικού συστήματος, πάλεψαν ξενυχτώντας και με πενιχρές αμοιβές, να ανταποκριθούν στο έργο τους και θα ικανοποιήσετε το καθόλα δίκαιο αίτημα, δίνοντας τον αναγκαίο χρόνο για την ολοκλήρωση υποβολής των φετινών δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος, επαληθεύοντας το ότι το σύστημα υπάρχει για να υπηρετεί τον άνθρωπο και όχι το αντίθετο.


ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ

Η ΤΑΜΙΑΣ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΡΑΓΚΟΥ

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης