Αποτελέσματα live αναζήτησης

Αίτημα για παράταση δηλώσεων από το Σύλλογο φοροτεχνικών νομού Φθιώτιδας και Ευρυτανίας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ και ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗ 17Α - 351 00 ΛΑΜΙΑ
Τηλ./Fax: 22310-35706 Ε-mail:[email protected]

Λαμία, 15/07/2014

ΠΡΟΣ

Το Υπουργείο Οικονομικών
Υφυπουργό Οικονομικών Κο Γεώργιο Μαυραγάνη

Κοινοποίηση
Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Κα Αικατερίνη Σαββαϊδου
Γενικό Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων Κο Χαράλαμπο Τσαβδάρη
Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
TAXHEAVEN

Θέμα: Παράταση Φορολογικών Δηλώσεων Φορολογίας Εισοδήματος 2014.

Διαμαρτυρόμαστε εντόνως και εκφράζουμε την δυσαρέσκεια μας απέναντι στην ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών, για την απαξιωτική και ανάλγητη στάση που τηρεί στους συναδέλφους λογιστές, να κλειδώσει την εφαρμογή των Δηλώσεων Φορολογίας Εισοδήματος από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 14 Ιουλίου 2014.

Δεν κατανοούμε το λόγο της τιμωρητικής διάθεσης που εκφράζεται εδώ και πολύ καιρό από πλευράς του Υπουργείου, σε έναν κλάδο που έχει προσπαθήσει τα μέγιστα για την ανόρθωση της Ελληνικής Οικονομίας και την αύξηση των Δημοσίων Εσόδων.

Οι λανθασμένοι και άστοχοι χειρισμοί του Υπουργείου Οικονομικών έχουν οδηγήσει όλους εμάς τους λογιστές στην απόγνωση και στα πρόθυρα της επαγγελματικής και κοινωνικής καταστροφής.

Δεν μπορούμε να ανεχθούμε αποικιοκρατικές αντιλήψεις και εμμονές, σε μια χώρα που γέννησε την Δημοκρατία και τον διάλογο.

Ζητάμε επιτακτικά από το Υπουργείο Οικονομικών να δει τα πράγματα πιο ξεκάθαρα χωρίς αγκυλώσεις, και ως ένδειξη καλής πίστης, ας ανοίξει το σύστημα τουλάχιστον για μια εβδομάδα, από τη στιγμή κιόλας που δεν δημιουργείται πρόβλημα ως προς την καταβολή της 1ης δόσης του φόρου εισοδήματος.


Ο Πρόεδρος
Κωστόπουλος Λεωνίδας

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης