Αποτελέσματα live αναζήτησης

Προς νέα παράταση οι μηνιαίες συγκεντρωτικές καταστάσεις και οι εκπρόθεσμες διακοπές

Θετικά φαίνεται να "βλέπει" το θέμα της μετατόπισης της υποχρέωσης υποβολής των μηνιαίων συγκεντρωτικών καταστάσεων η νέα Γ.Γ.Δ.Ε. κα Κατερίνα Σαββαίδου.

Αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις του προεδρείου της Πανελλήνιας Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.) μετά την συνάντηση που είχαν την περασμένη Παρασκευή. Η θετική διάθεση διαφαίνεται και από την ανακοίνωση που εξέδωσε η Π.Ο.Φ.Ε.Ε. την Παρασκευή 27/6/2014.
 
Μεταξύ άλλων στην συγκεκριμένη ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

"Όμως λαμβάνοντας υπόψη την πρόθεση συνεργασίας της νέας Γ.Γ.Δ.Ε. αλλά και την υπόσχεση της ότι βλέπει θετικά το θέμα της μετάθεσης των ημερομηνιών υποβολής των συγκεντρωτικών καταστάσεων που λήγουν 31/7 και της εκπρόθεσμης διακοπής των επιχειρήσεων που λήγει την 25/7, αλλά και την διαβεβαίωση του κου Τσαβδάρη ότι η λειτουργία του συστήματος θα συνεχισθεί και θα ανταποκριθεί χωρίς προβλήματα".

Να τονίσουμε στο σημείο αυτό ότι καθολική απαίτηση του κλάδου είναι η κατάργηση του μέτρου της μηνιαίας υποβολής των συγκεντρωτικών καταστάσεων. 

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης