Αποτελέσματα live αναζήτησης

Στο 58% οι πληρωμές του Γ΄ ΚΠΣ

3 Ιανουάριος 2007
  • Σε αγώνα δρόμου με αντίπαλο τον χρόνο υποχρεώνεται η κυβέρνηση, προκειμένου να πραγματοποιηθούν έως το 2009 πληρωμές 13,6 δισ. ευρώ στα επιχειρησιακά προγράμματα του Γ’ ΚΠΣ και να αποφευχθεί ο κίνδυνος νέων απωλειών λόγω του κανόνα ν+2...

Σε αγώνα δρόμου με αντίπαλο τον χρόνο υποχρεώνεται η κυβέρνηση, προκειμένου να πραγματοποιηθούν έως το 2009 πληρωμές 13,6 δισ. ευρώ στα επιχειρησιακά προγράμματα του Γ’ ΚΠΣ και να αποφευχθεί ο κίνδυνος νέων απωλειών λόγω του κανόνα ν+2.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του υπουργείου Οικονομίας (30-12-2006) οι συνολικές πληρωμές στο Γ’ ΚΠΣ διαμορφώνονται σε 18,7 δισ. ευρώ, ποσό το οποίο αντιστοιχεί στο 58% της αναθεωρημένης δημόσιας δαπάνης ύψους 32,4 δισ. ευρώ.

Το υπουργείο Οικονομίας ανακοίνωσε ότι για το 2006 απεφεύχθη ο κίνδυνος απώλειας κοινοτικών πόρων, ενώ την ερχόμενη διετία θα πρέπει να δεσμευτούν –μέσω νέων συμβάσεων– κονδύλια 3,3 δισ. ευρώ.

Πηγή express

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης