Αποτελέσματα live αναζήτησης

Νέες χαμηλότερες τιμές ADSL πρόσβασης από τον ΟΤΕ

3 Ιανουάριου 2007 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Νέες μειώσεις στα μηνιαία τέλη ADSL πρόσβασης ανακοινώνει ο ΟΤΕ, δίνοντας περαιτέρω ώθηση στη διάδοση της ευρυζωνικότητας στην Ελλάδα. ..

Νέες μειώσεις στα μηνιαία τέλη ADSL πρόσβασης ανακοινώνει ο ΟΤΕ, δίνοντας περαιτέρω ώθηση στη διάδοση της ευρυζωνικότητας στην Ελλάδα.

Οι νέες τιμές, που αφορούν μόνο στην ADSL πρόσβαση από τον ΟΤΕ, είναι ανάλογες με την ταχύτητα πρόσβασης (Εισερχόμενη / απερχόμενη) και είναι οι εξής:

• 768 Kbps / 192 Kbps Νέο μηνιαίο τέλος 17,53 € ( -7%)
• 1024 Kbps / 256 Kbps >> 22,02 € ( -7%)
• 2048 Kbps / 256 Kbps >> 37,25 € ( - 5%)

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 19% και θα ισχύσουν από την 1η Φεβρουαρίου 2007.

Με τις νέες μειώσεις, τα τελευταία τριάμισι χρόνια οι τιμές για ADSL πρόσβαση έχουν μειωθεί συνολικά από 46% έως και 67%, ανάλογα με την ταχύτητα πρόσβασης.

Από την ίδια ημερομηνία θα ισχύσουν αντίστοιχες μειώσεις και στις τιμές χονδρικής που προσφέρει ο ΟΤΕ σε τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Επιπρόσθετα, στις τιμές χονδρικής, συνεχίζει να ισχύει το εκπτωτικό πακέτο με το οποίο οι πάροχοι κερδίζουν επιπλέον εκπτώσεις έως και 15%.

Η ανάπτυξη της ευρυζωνικότητας αποτελεί στρατηγική επιλογή του ΟΤΕ. Οι τιμές μειώνονται συνεχώς και ταυτόχρονα το δίκτυο ADSL του ΟΤΕ αναπτύσσεται, κάνοντας την υπηρεσία διαθέσιμη σε ολοένα και περισσότερους πολίτες.

Πηγή ΕΕΧΙ



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης