Αποτελέσματα live αναζήτησης

Οι δημοφιλέστεροι διαδικτυακοί τόποι του 2006

3 Ιανουάριου 2007 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Οι δικτυακοί τόποι της Microsoft παραμένουν στην πρώτη θέση όσον αφορά τον αριθμό επισκεπτών, όμως η Google...ξεπέρασε τη Yahoo! το Νοέμβριο ως δεύτερος δημοφιλέστερος προορισμός στο Διαδίκτυο. Εντυπωσιακή η άνοδος για το YouTube, τη Wikipedia και το MySpace...

Οι δικτυακοί τόποι της Microsoft παραμένουν στην πρώτη θέση όσον αφορά τον αριθμό επισκεπτών, όμως η Google...ξεπέρασε τη Yahoo! το Νοέμβριο ως δεύτερος δημοφιλέστερος προορισμός στο Διαδίκτυο. Εντυπωσιακή η άνοδος για το YouTube, τη Wikipedia και το MySpace.

Η εταιρεία διαδικτυακών μετρήσεων ComScore εκτιμά ότι, σε παγκόσμιο επίπεδο, από τους 736 εκατ. χρήστες που χρησιμοποίησαν το Διαδίκτυο τον περασμένο μήνα, οι 475,5 εκατ. επισκέφθηκαν τους δικτυακούς τόπους της Google και 475,2 εκατ. τους προορισμούς της Yahoo!. Στο ίδιο διάστημα οι δικτυακοί τόποι της Microsoft δέχτηκαν 501,7 εκατ. επισκέπτες.

Και οι τρεις εταιρείες σημειώνουν πάντως άνοδο. Σε σχέση με το Νοέμβριο του 2005, η Google είδε τους επισκέπτες της να αυξάνονται κατά 9%, η Yahoo κατά 5% και η Microsoft κατά 3%, αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Στη δέκατη θέση της λίστας εμφανίζεται το ΥουΤube.com, το οποίο κατέγραψε τη μεγαλύτερη αύξηση χρηστών, πάνω από 2.000% από τον περυσινό Νοέμβριο στα 107,9 εκατ. Ο δικτυακός τόπος εξαγοράστηκε τον Οκτώβριο από τη Google αλλά μετρήθηκε ανεξάρτητα.
Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο οίκος ηλεκτρονικών δημοπρασιών eBay me 250,8 εκατ. επισκέπτες, με πτώση σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι κατά 1%.

Στην πέμπτη θέση οι δικτυακοί τόποι του δικτύου της Time Warner με 222,1 εκατ. επισκέπτες, στην έκτη θέση η ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια Wikipedia, που διπλασίασε τους επισκέπτες της στα 171,9 εκατ.
Το διαδικτυακό κατάστημα Amazon κατατάσσεται έβδομο με αύξηση 7% στα 143,9 εκατ., ενώ η Fox Interactive Media, ιδιοκτήτρια της υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης MySpace.com, είδε τους χρήστες της να πενταπλασιάζονται στα 130,4 εκατ.
Στην ένατη θέση, τέλος, η μηχανή αναζήτησης Ask.com (πρώην Ask Jeeves), που υποχώρησε κατά 2% στα 110.9 εκατ. επισκέπτες.

Πηγή e-portal.grΔημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης