Αποτελέσματα live αναζήτησης

Υπαγωγές επενδυτικών σχεδίων Α' Κύκλου 2014

ΥΠΑΑΝ

Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Ολοκληρώθηκαν οι υπαγωγές επενδυτικών σχεδίων του ν.3908/2011 όλων των προγενέστερων κύκλων του Α΄ Κύκλου 2014. Εντός του τρέχοντος μηνός θα εκδοθούν και οι οριστικοί πίνακες κατάταξης του Α΄ Κύκλου 2014. Παράλληλα, θα έχουν ολοκληρωθεί εντός Ιουνίου οι υπαγωγές και οι ολοκληρώσεις μικρών φωτοβολταϊκών έργων που είχαν υποβάλλει αίτηση στον Αναπτυξιακό Νόμο.
 
O Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Νότης Μηταράκης, με αφορμή την ολοκλήρωση των υπαγωγών προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
 
«Θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό του Υπουργείου για την τιτάνια προσπάθεια που κατέβαλλε ώστε μέχρι τέλος Ιουνίου να έχουμε ολοκληρώσει κάθε εκκρεμότητα υπαγωγών στον Αναπτυξιακό Νόμο, συμβάλλοντας έτσι στην ενίσχυση επενδύσεων και στην αύξηση της ρευστότητας της αγοράς.
 
Στόχος για το Β΄ εξάμηνο του 2014 είναι η επιτάχυνση των διαδικασιών καταβολής ενισχύσεων στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Νόμου ώστε και φέτος, όπως και το 2013, να απορροφήσουμε πλήρως τους διαθέσιμους πόρους».
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια που δεν υπάρχουν πλέον εκκρεμότητες υπαγωγών στον Αναπτυξιακό Νόμο από προηγούμενους κύκλους αξιολόγησης.
 
 
 
Από το Γραφείο Τύπου

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης