Αποτελέσματα live αναζήτησης

Παρατείνεται η προθεσμία για τα τέλη κυκλοφορίας έως 10/1

29 Δεκέμβριου 2006 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Παρατείνεται έως τις 10 Ιανουαρίου η προθεσμία για την προμήθεια των σημάτων τελών κυκλοφορίας, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να διευκολυνθούν οι φορολογούμενοι για την προμήθεια του σήματος, λόγω των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν ...

Παρατείνεται έως τις 10 Ιανουαρίου η προθεσμία για την προμήθεια των σημάτων τελών κυκλοφορίας, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να διευκολυνθούν οι φορολογούμενοι για την προμήθεια του σήματος, λόγω των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν σε κάποιες τράπεζες και εφορίες.
Κατά το χρονικό διάστημα της παράτασης τα ειδικά σήματα των τελών κυκλοφορίας θα χορηγούνται αποκλειστικά από τις εφορίες με την επίδειξη από τον φορολογούμενο της άδειας κυκλοφορίας του οχήματος ή του ειδικού ειδοποιητηρίου που έχει λάβει από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Πηγή  Εxpress 

------------

Παράταση μέχρι και τις 10/1 για την προμήθεια σημάτων τελών κυκλοφορίας

 Με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Αντώνη Μπέζα παρατείνεται μέχρι και την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2007 η προθεσμία για τη προμήθεια των ειδικών σημάτων τελών κυκλοφορίας έτους 2007, που λήγει σήμερα.

Κατά το χρονικό διάστημα της παράτασης, τα ειδικά

 ΝαυτεμπορικήΔημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης