Αποτελέσματα live αναζήτησης

Φλωράτος: 215 εκατ. ευρώ σε πρόστιμα έχει καταλογίσει σε λίγους μήνες το Σ.Δ.Ο.Ε. - 500 άτομα έχουν ελεγχθεί από την λίστα Λαγκάρντ

Ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν ελεγχθεί βρίσκονται 500 από τα 2.062 ονόματα της λίστας Λαγκάρντ, με τον διευθυντή της κεντρικής υπηρεσίας του Σώματος να σημειώνει πως πρόστιμα έχουν βεβαιωθεί σε βάρος και των 500 ονομάτων.

Διακόσια-δεκαπέντε (215) εκατομμύρια ευρώ έχουν καταλογιστεί από το ΣΔΟΕ ως πρόστιμα για φορολογικές παραβάσεις κατά τους τελευταίους μήνες, όπως δήλωσε την Παρασκευή στον ΣΚΑΪ ο διευθυντής της κεντρικής υπηρεσίας του Σώματος, Θεόδωρος Φλωράτος.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν ελεγχθεί βρίσκονται 500 από τα 2.062 ονόματα της λίστας Λαγκάρντ, με τον κ. Φλωράτο να σημειώνει πως πρόστιμα έχουν βεβαιωθεί σε βάρος και των 500 ονομάτων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι γνωστός οδοντίατρος από την περιοχή της Βούλας, σε βάρος του οποίου εντοπίστηκε φοροδιαφυγή ύψους 13 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο κ. Φλωράτος προσέθεσε ότι οι έλεγχοι όσον αφορά και τα υπόλοιπα 1.562 ονόματα της λίστας Λαγκάρντ θα έχουν ολοκληρωθεί έως το Σεπτέμβριο, και τα αποτελέσματα των ελέγχων θα σταλούν στους οικονομικούς εισαγγελείς, οι οποίοι προΐστανται της έρευνας.

Επισήμανε πως σε εξέλιξη βρίσκονται περισσότεροι από 20.000 έλεγχοι για τη λίστα Λαγκάρντ, τη λίστα Λιχνεστάιν και τη λίστα εμβασμάτων στο εξωτερικό.

Τέλος, ο κ. Φλωράτος δήλωσε πως ένα μεγάλο μέρος του συνόλου των βεβαιωμένων προστίμων έχει πληρωθεί από τους οφειλέτες.


Πηγή: http://www.skai.gr

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης