Αποτελέσματα live αναζήτησης

Microsoft: Η πειρατεία των Vista θα σταματήσει

28 Δεκέμβριου 2006 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Ένα ξεχωριστό update διέθεσε η Microsoft μέσω της υπηρεσίας Windows update στην προσπάθειά της να σταματήσει όσους...έχουν ήδη βρει τρόπο να προσπεράσουν το στάδιο του activation στα Windows Vista. Το πιο διαδεδομένο crack μέχρι στιγμής αφορούσε τη χρήση ...

Ένα ξεχωριστό update διέθεσε η Microsoft μέσω της υπηρεσίας Windows update στην προσπάθειά της να σταματήσει όσους...έχουν ήδη βρει τρόπο να προσπεράσουν το στάδιο του activation στα Windows Vista. Το πιο διαδεδομένο crack μέχρι στιγμής αφορούσε τη χρήση τμημάτων του λειτουργικού στις εκδόσεις beta ή στην RC και το πέρασμά τους στην τελική, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια νέα έκδοση, η οποία ονομάστηκε από τη Microsoft frankenbuild (η παραπομπή στον Frankenstein είναι προφανής).


Τα Windows Vista θα χρησιμοποιήσουν τον ανανεωμένο client Windows Update για να αναγκάσουν τα frankenbuild συστήματα να περάσουν από την κανονική διαδικασία validation.

"Η πειρατεία εξελίσσεται και έκανε το αναμενόμενο άλμα από τα Windows XP στα Windows Vista", δήλωσε ο David Lazar, διευθυντής του τμήματος Genuine Windows στο CNET News.com. "Ήδη έχουμε αρχίσει να βλέπουμε τρόπους παράκαμψης της ενεργοποίησης των Windows Vista".

Η δήλωση της εταιρείας ήταν ακόμα πιο αναλυτική. "Με τη σειρά των ενεργειών στις οποίες προχωρούμε τώρα, ελπίζουμε ότι από τη μια θα δώσουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους απατεώνες ή όσους θα ήθελαν να ακολουθήσουν παρόμοια τακτική, και από την άλλη θα προστατέψουμε τους νόμιμους πελάτες μας και θα σταματήσουμε την περαιτέρω διανομή τέτοιων (πειραγμένων) προϊόντων".

Πηγή e-portal.gr
 
 

 
 



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης