Αποτελέσματα live αναζήτησης

H HOL... τετραπλασιάζει!

28 Δεκέμβριου 2006 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Η Hellas OnLine ανακοίνωσε μια προσφορά που δίνει στους καταναλωτές μεγάλες ταχύτητες ADSL, μέσα από το δίκτυο της...

Μέχρι τις 15 Ιανουαρίου, όσοι χρήστες προμηθευθούν το πακέτο ADSL hiBOX και η τηλεφωνική τους γραμμή βρίσκεται εντός των περιοχών στις οποίες έχει διαθεσιμότητα το εκτεταμένο δίκτυο της HOL, θα δουν τις ταχύτητες πρόσβασης να τετραπλασιάζονται και να φτάνουν μέχρι και τα 8Mbps.

Η προσφορά τετραπλασιασμού των ταχυτήτων, ισχύει συμπληρωματικά της ισχύουσας προσφοράς για το hiBOX με την οποία όλοι οι αγοραστές του πακέτου κερδίζουν 2 μήνες δωρεάν για όλες τις ταχύτητες. Έτσι, επιπλέον της προσφοράς, οι ταχύτητες πρόσβασης τετραπλασιάζονται φτάνοντας μέχρι και τα 8Mbps, με τιμές που ξεκινούν από 16,35/μήνα.

Οι προσφορές της HOL διαμορφώνονται ως εξής:

Ταχύτητα κυκλώματος ΟΤΕ  - Προσφορά HOL x4  - Μέση μηνιαία χρέωση

768kbps - 3Mbps - 16,35

1024kbps - 4Mbps - 19,97

2048kbps - 8Mbps - 32,42

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 19%.

Η προσφορά διατίθεται μόνο μέσα από το δίκτυο της Hellas OnLine, με 40 κόμβους ήδη σε λειτουργία και μήκος που ξεπερνά τα 550χλμ.
Το δίκτυο της HOL καλύπτει πάνω από το 70% του πληθυσμού της Αθήνας και συγκεκριμένα, ολόκληρο το κέντρο της πόλης και περιοχές όπως οι Αμπελόκηποι, τα Πατήσια, τα Εξάρχεια και το Παγκράτι, μεγάλους δήμους στα Βόρεια Προάστια [Μαρούσι, Χαλάνδρι, Ν.Ιωνία], στα νότια [Καλλιθέα, Ν.Κόσμο, Τερψιθέα, Καλαμάκι, Ηλιούπολη, Φάληρο], καθώς και το μεγαλύτερο μέρος του Πειραιά.

Για τη διαθεσιμότητα της προσφοράς, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Hellas OnLine στο 13844 ή να επισκέπτονται το website της εταιρείας. 
 
 
 
  Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης