Αποτελέσματα live αναζήτησης

Καταργείται η ελάχιστη χρέωση στα κινητά

19 Δεκέμβριου 2006 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Καταργείται από 1/1/2007 η ελάχιστη χρέωση των 30 δευτερολέπτων στις κλήσεις κινητής. Παράλληλα, το κόστος των τελών τερματισμού στα δίκτυα κινητής αποκλιμακώνεται περαιτέρω, με την εφαρμογή του σχεδίου μέτρων που υιοθετήθηκε και προβλέπει την προσαρμογή του ...
Καταργείται από 1/1/2007 η ελάχιστη χρέωση των 30 δευτερολέπτων στις κλήσεις κινητής. Παράλληλα, το κόστος των τελών τερματισμού στα δίκτυα κινητής αποκλιμακώνεται περαιτέρω, με την εφαρμογή του σχεδίου μέτρων που υιοθετήθηκε και προβλέπει την προσαρμογή του κόστους των τελών στον μέσο όρο της Ευρώπης ως το ερχόμενο καλοκαίρι.
Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων, μετά τις ανακοινώσεις των εταιρειών κινητής να μειώσουν τα τέλη τους, αναφέρει ότι από τις αρχές του έτους μέχρι και την εφαρμογή των νέων μειώσεων από 1/1/2007, η αποκλιμάκωση του κόστους χρήσης κινητής ανέρχεται σε 27%. Η Ρυθμιστική Αρχή σημειώνει ότι η νέα μείωση τελών που θα ισχύσει, θα είναι η δεύτερη μέσα σε 8 μήνες.
Σημειώνεται ότι το τέλος τερματισμού μειώνεται σε περίπου 11 ευρωλεπτά το λεπτό και παραμένει ακριβότερο από τον μέσο όρο της ΕΕ. Μέχρι τώρα το κόστος κλήσεων σε κινητά είναι ακριβότερο 20%-30% από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο.
Υπενθυμίζεται ότι το τέλος τερματισμού κλήσεων είναι η χρέωση χονδρικής που πληρώνει για κάθε κλήση μια τηλεπικοινωνιακή εταιρεία σε μια άλλη, προκειμένου να τερματίζουν οι κλήσεις των συνδρομητών της πρώτης στο δίκτυο της δεύτερης. Η λιανική τιμή, την οποία πληρώνει ο συνδρομητής, είναι το άθροισμα του τέλους τερματισμού κλήσεων και ενός επιπρόσθετου τέλους το οποίο καθορίζει η τηλεπικοινωνιακή εταιρεία, από την οποία ξεκινάει η κλήση.
Πηγή Κέρδος


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης