Αποτελέσματα live αναζήτησης

Σε ισχύ από το 2007 φορολογικά κίνητρα για την εγκατάσταση ηλιακών θερμοσιφώνων

19 Δεκέμβριου 2006
  • Συνάντηση με το προεδρείο της Ενωσης Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας (ΕΒΗΕ) είχε σήμερα η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης. ...

Συνάντηση με το προεδρείο της Ενωσης Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας (ΕΒΗΕ) είχε σήμερα η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης.

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Τάσος Νεράντζης δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι έξι από τις βιομηχανίες του κλάδου, που απασχολεί πάνω από 3.000 εργαζόμενους, έχουν ήδη ενταχθεί σε προγράμματα επιδοτήσεων. Με τη διοίκηση του ΕΒΗΕ συζητήθηκαν θέματα, τα οποία σχετίζονται, με την ψηφισθείσα φορολογική απαλλαγή ενός μέρους των ηλιακών εγκαταστάσεων.

Ο ΓΓ Βιομηχανίας Σπύρος Παπαδόπουλος επισήμανε ότι «η παροχή φορολογικών κινήτρων, που θα ισχύσουν από το 2007 για την εγκατάσταση ηλιακών θερμοσιφώνων, είναι ένα πολύ σημαντικό μέτρο, το οποίο θα έχει θετική επίδραση και στον κλάδο και στους καταναλωτές».

Πηγή ΝαυτεμπορικήΘέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης