Αποτελέσματα live αναζήτησης

Εορταστικό «σαφάρι» στην αγορά

18 Δεκέμβριου 2006
  • Χριστουγεννιάτικο «σαφάρι» ξεκινά στην αγορά, με την Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων να κινητοποιεί το σύνολο των δυνάμεών της, περί τους 1.000 ελεγκτές, σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους και τα εμπορικά κέντρα των ελληνικών πόλεων....

Χριστουγεννιάτικο «σαφάρι» ξεκινά στην αγορά, με την Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων να κινητοποιεί το σύνολο των δυνάμεών της, περί τους 1.000 ελεγκτές, σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους και τα εμπορικά κέντρα των ελληνικών πόλεων.
Το ενδιαφέρον της ΥΠΕΕ στρέφεται αφενός σε επιχειρήσεις λιανικής πώλησης, κυρίως καταστήματα ειδών δώρων, ένδυσης-υπόδησης, κοσμημάτων, ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών, ζαχαροπλαστείων και εποχικών και αφετέρου σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, μπαρ, καφετέριες, ταβέρνες και πολυτελή εστιατόρια.

Τα συνεργεία ελέγχου της ΥΠΕΕ θα εσιτάζουν το ενδιαφέρον τους στην έκδοση ή μη των προβλεπόμενων φορολογικών στοιχείων, τα οποία θα ζητούνται και από τους πελάτες

Πηγή expressΘέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης