Αποτελέσματα live αναζήτησης

Η πολυαναμενόμενη συσκευή μουσικής της Microsoft με το όνομα Zune είναι διαθέσιμη στην αμερικανική αγορά από την Τρίτη 13/11/2006.

18 Δεκέμβριος 2006
  • Ο σχεδιασμός της και η λειτουργικότητά της θυμίζει έντονα το iPod της Apple, και γιατί να μη προσπαθήσει να το αντιγράψει άλλωστε. Εκτός από μουσική μπορεί να παρουσιάσει ...

Η πολυαναμενόμενη συσκευή μουσικής της Microsoft με το όνομα Zune είναι διαθέσιμη στην αμερικανική αγορά από την  Τρίτη 13/11/2006.

Ο σχεδιασμός της και η λειτουργικότητά της θυμίζει έντονα το iPod της Apple, και γιατί να μη προσπαθήσει να το αντιγράψει άλλωστε. Εκτός από μουσική μπορεί να παρουσιάσει στην οθόνη του εικόνες αλλά και video.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η ασύρματη σύνδεση με άλλα Zune που υπάρχουν κοντά και η ανταλλαγή μουσικών αρχείων, αλλά με κάποιους περιορισμούς για να είναι ευχαριστημένες και οι εταιρείες παραγωγής.

Freestaff.grΘέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης