Αποτελέσματα live αναζήτησης

Εαρινές αυξήσεις 25% των αντικειμενικών αξιών

17 Δεκέμβριος 2006
  • Η μετάθεση του χρόνου εφαρμογής των νέων αντικειμενικών αξιών αποτελεί τη χρυσή τομή μεταξύ του πολιτικού κόστους, που συνεπάγεται μία νέα αναπροσαρμογή τους από 1.1.2007 και της διατήρησης της κινητικότητας στην αγορά ακινήτων...
Η μετάθεση του χρόνου εφαρμογής των νέων αντικειμενικών αξιών αποτελεί τη χρυσή τομή μεταξύ του πολιτικού κόστους, που συνεπάγεται μία νέα αναπροσαρμογή τους από 1.1.2007 και της διατήρησης της κινητικότητας στην αγορά ακινήτων.
Στο υπουργείο Οικονομίας, ο σχεδιασμός συνεχίζεται με ιδιαίτερη προσοχή, με κυρίαρχο - ωστόσο - στόχο να μην επιβαρυνθούν υπέρμετρα τα φυσικά πρόσωπα, τα οποία σύντομα θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες και από την αύξηση του ελάχιστου κατασκευαστικού κόστους. Ολα τα σενάρια περιλαμβάνουν μεσοσταθμική αύξηση περί το 25%, αλλά είναι βέβαιο ότι στις υπό ανάπλαση περιοχές η αύξηση θα είναι αρκετά υψηλότερη.
Πηγή Κέρδος


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης