Αποτελέσματα live αναζήτησης

Έγκυρη η ηλεκτρονικά χορηγούμενη Βεβαίωση Φορολογικής Ενημερώτητας

15 Δεκέμβριου 2006 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Να δέχονται την ηλεκτρονικά χορηγούμενη Βεβαίωση Φορολογικής Ενημερότητας ως έγκυρο διοικητικό έγγραφο για κάθε χρήση, χωρίς να απαιτείται καμία περαιτέρω διατύπωση ή διαδικασία επικύρωσης της εν λόγω βεβαίωσης σε ΔΟΥ ή ΚΕΠ ή άλλη δημόσια υπηρεσία,...

Να δέχονται την ηλεκτρονικά χορηγούμενη Βεβαίωση Φορολογικής Ενημερότητας ως έγκυρο διοικητικό έγγραφο για κάθε χρήση, χωρίς να απαιτείται καμία περαιτέρω διατύπωση ή διαδικασία επικύρωσης της εν λόγω βεβαίωσης σε ΔΟΥ ή ΚΕΠ ή άλλη δημόσια υπηρεσία, καλεί όλες τις δημόσιες υπηρεσίες ο υφυπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης Απόστολος Ανδρεουλάκος, με εγκύκλιο που εξέδωσε.
Ο υφυπουργός, αρμόδιος για τη Δημόσια Διοίκηση, προχώρησε στην παραπάνω ενέργεια, μετά από καταγγελίες που έφτασαν στο Συνήγορο του Πολίτη, για την άρνηση ορισμένων δημόσιων υπηρεσιών να δεχθούν Βεβαιώσεις Φορολογικής Ενημερότητας που εκδίδονται σε ηλεκτρονική μορφή. Τονίζει δε ότι «η μη τήρηση των κείμενων διατάξεων, αποτελεί πειθαρχικό παράπτωμα για τους υπαλλήλους που αρνήθηκαν να συμμορφωθούν προς αυτές».

Ο κ. Ανδρεουλάκος καλεί τις υπηρεσίες που έχουν αμφιβολίες για την εγκυρότητα μίας Βεβαίωσης Φορολογικής Ενημερότητας, η οποία έχει υποβληθεί σε αυτές, να προχωρήσουν στην εξακρίβωσή τους, με τη χρήση της ηλεκτρονικής υπηρεσίας «Πιστοποίηση Εγκυρότητας Φορολογικής Ενημερότητας» της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.

Εξάλλου, ο κ. Ανδρεουλάκος εγκαινίασε το 1ο ΚΕΠ Γλυκών Νερών, παρουσία του δημάρχου Γλυκών Νερών Λάμπρου Κασαγιάννη, του γραμματέα της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας Απόστολου Σταύρου, του βουλευτή Γιώργου Βλάχου, νομαρχιακών και δημοτικών συμβούλων, αλλά και πολιτών της περιοχής. Αύριο ο υφυπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης θα εγκαινιάσει το 2ο ΚΕΠ Γλυφάδας, που βρίσκεται επί της οδού Όλγας 4, στην Άνω Γλυφάδα.

Πηγή expressΔημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης