Αποτελέσματα live αναζήτησης

Εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης εικονικών τιμολογίων

14 Δεκέμβριου 2006 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα διακίνησης εικονικών τιμολογίων στη χώρα εξάρθρωσε η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων (Επιχειρησιακή Διεύθυνση Ειδικών Υποθέσεων Αθηνών)....

Ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα διακίνησης εικονικών τιμολογίων στη χώρα εξάρθρωσε η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων (Επιχειρησιακή Διεύθυνση Ειδικών Υποθέσεων Αθηνών).

Ειδικότερα, μετά από επισταμένες έρευνες η Επιχειρησιακή Διεύθυνση Ειδικών Υποθέσεων Αθηνών εντόπισε τρεις εταιρείες με έδρα την Αθήνα, οι οποίες ανήκουν σε συγγενικά μεταξύ τους πρόσωπα και που εξέδιδαν από το 2000 εικονικά τιμολόγια προς τρίτες επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα.

Από την έως στιγμής έρευνα σε όλη τη χώρα της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης Ειδικών Υποθέσεων, έχει διαπιστωθεί - και έχουν αποσταλεί στις Δ.Ο.Υ. οι σχετικές εκθέσεις - η έκδοση εικονικών στοιχείων ύψους 150 εκατ. ευρώ, για τα οποία οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι ανέρχονται στο ποσό των 50 εκατ. ευρώ.

Η έρευνα συνεχίζεται και εκτιμάται ότι η αξία των εικονικών τιμολογίων που εκδόθηκαν από το συγκεκριμένο κύκλωμα ξεπερνά τα 500 εκατ. ευρώ και οι συνολικές ζημίες για το Δημόσιο αγγίζουν τα 150 εκατ. ευρώ.

Πηγή ΝαυτεμπορικήΔημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης