Αποτελέσματα live αναζήτησης

Σε φορολογική ομηρεία οι επαγγελματίες

12 Δεκέμβριου 2006 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Φορολογική τροποποίηση και όχι απλοποίηση ή μεταρρύθμιση χαρακτηρίζει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο η Πανελλήνια Oμοσπονδία Φοροτεχνικών. Oι φοροτεχνικοί, αφού σημειώνουν ότι η νέα κλίμακα ευνοεί κυρίως όσους έχουν εισοδήματα άνω των 24.000 ευρώ, εκτιμούν...

Φορολογική τροποποίηση και όχι απλοποίηση ή μεταρρύθμιση χαρακτηρίζει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο η Πανελλήνια Oμοσπονδία Φοροτεχνικών. Oι φοροτεχνικοί, αφού σημειώνουν ότι η νέα κλίμακα ευνοεί κυρίως όσους έχουν εισοδήματα άνω των 24.000 ευρώ, εκτιμούν ότι:

Mισθωτοί που δηλώνουν εισοδήματα και από άλλες πηγές (ελευθέριο επάγγελμα ή εμπορική δραστηριότητα) κινδυνεύουν να οδηγηθούν στην παραοικονομία προκειμένου να μην φορολογηθούν με την κλίμακα των μη μισθωτών και για να μην επιβαρυνθούν φορολογικά.
Mε την κατάργηση της έκπτωση 1,5% στην εφάπαξ καταβολή του οφειλόμενου φόρου καταργείται ένα σημαντικό κίνητρο για την εφάπαξ καταβολή φόρων.
Πρέπει να αποσυρθεί η διάταξη που επεκτείνει τον τακτικό έλεγχο των επιχειρήσεων και όλων των φορολογούμενων και σε άλλες ή και στις ανέλεγκτες διαχειριστικές περιόδους για τις οποίες δεν έχει επέλθει παραγραφή.

Πηγή ΗμερησίαΔημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης