Αποτελέσματα live αναζήτησης

Μετά τις 20 Δεκεμβρίου η ρύθμιση χρεών προς το ΙΚΑ

11 Δεκέμβριου 2006 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Το νέο οργανόγραμμα του ΙΚΑ συζήτησε το πρωί της Δευτέρας ο Διοικητής του Ιδρύματος Γιάννης Βαρθολομαίος με τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο πρωθυπουργός ζήτησε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες ώστε να εξυπηρετούνται οι πολίτες χωρίς καθυστέρηση.....

Το νέο οργανόγραμμα του ΙΚΑ συζήτησε το πρωί της Δευτέρας ο Διοικητής του Ιδρύματος Γιάννης Βαρθολομαίος με τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο πρωθυπουργός ζήτησε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες ώστε να εξυπηρετούνται οι πολίτες χωρίς καθυστέρηση.
Ο κ. Βαρθολομαίος μετά την ωριαία συνάντησή του με τον κ. Καραμανλή, είπε, ότι ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για την πορεία του ιδρύματος το 2006 και τον προγραμματισμό που έχει γίνει για το 2007. Ο πρόεδρος, πρόσθεσε ο κ. Βαρθολομαίος, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ΙΚΑ και μου είπε να προχωρήσω στην επιτάχυνση όλων των διαδικασιών για τον χρόνο απονομής των συντάξεων αλλά και των ραντεβού των γιατρών.

Αναφορικά με τη ρύθμιση των χρεών προς το ΙΚΑ ο κ. Βαρθολομαίος ανέφερε ότι περιμένει να ψηφιστεί η σχετική τροπολογία από τη Βουλή και στη συνέχεια να την εφαρμόσει το Ίδρυμα, τονίζοντας πως σκοπός είναι να υπάρξει οικονομικό όφελος για το ΙΚΑ. O κ. Βαρθολομαίος ανέφερε ότι η ρύθμιση των χρεών προς το ΙΚΑ υπολογίζεται ότι θα μπορεί να γίνει μετά τις 20 του μήνα ύστερα από την ψήφιση του νόμου και την έκδοση του ΦΕΚ.

Πηγή expressΔημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης