Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ε.Φ.Ε.Ε.Α. - «Σήμερα ή αύριο η καινούρια εφαρμογή για την υποβολή της περιοδικής δήλωσης Φ.Π.Α.»

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ (Ε.Φ.Ε.Ε.Α.)
ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ   42 – 46  , ΑΘΗΝΑ Τ.Κ. 10434
ΤΗΛ. 2108834483, 2108224111 - FΑΧ : 2108834484

Αθήνα 07-04-2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι ύστερα από επικοινωνία με τη Γ.Γ.Π.Σ. για την υποβολή της περιοδικής δήλωσης Φ.Π.Α. (1ου τριμήνου ή μηνός Μαρτίου) θα ανέβει σήμερα ή αύριο η καινούρια εφαρμογή που θα είναι προσαρμοσμένη στις νέες διατάξεις για την απόδοση του Φ.Π.Α.

Υπενθυμίζουμε ότι με τις νέες διατάξεις που προβλέπει το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε στη Βουλή στις 30-03-2014, ορίζεται ότι για τις εμπρόθεσμες περιοδικές δηλώσεις ΦΠΑ, εάν το οφειλόμενο ποσό υπερβαίνει τα 100 ευρώ, διατηρείται η δυνατότητα καταβολής του οφειλόμενου ποσού φόρου σε 2 ισόποσες δόσεις, (όπου αντίθετα με την έως τώρα υφιστάμενη διάταξη), η δεύτερη δόση δεν θα επιβαρύνεται με προσαύξηση. Στην περίπτωση αυτή το ποσό της πρώτης δόσης καταβάλλεται μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα υποβολής της εμπρόθεσμης δήλωσης και η δεύτερη δόση μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα του επόμενου από την υποβολή της εμπρόθεσμης δήλωσης μήνα.


Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                   
Δημήτρης Τσαμόπουλος                                  

Ο Γεν. Γραμματέας
Γιώργος Χριστόπουλος

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης