Αποτελέσματα live αναζήτησης

Και μετά την πενταετία φοροέλεγχοι

7 Δεκέμβριου 2006
  • Διευκρινιστική δήλωση για τους ελέγχους σε βάθος δεκαετίας έκανε, χθες, στη Bουλή, ο Γιώργος Aλογοσκούφης, εξηγώντας ότι το Δημόσιο «διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε έκδοση και κοινοποίηση φύλου ελέγχου και στην περίπτωση που δεν έχει εκδοθεί φύλλο ...

Διευκρινιστική δήλωση για τους ελέγχους σε βάθος δεκαετίας έκανε, χθες, στη Bουλή, ο Γιώργος Aλογοσκούφης, εξηγώντας ότι το Δημόσιο «διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε έκδοση και κοινοποίηση φύλου ελέγχου και στην περίπτωση που δεν έχει εκδοθεί φύλλο ελέγχου όταν τα συμπληρωματικά στοιχεία απόκρυψης φορολογητέου εισοδήματος, περιήλθαν στη γνώση της φορολογικής αρχής και μετά την πάροδο της πενταετίας».

O υπουργός αποσαφήνισε ότι από τη χρήση του 2007 οι υπεραξίες των μη εισηγμένων εταιρειών που φορολογούνταν αυτοτελώς με ποσοστό 5% θα ενταχθούν στις κλίμακες φορολογίας εισοδήματος.

Σημείωσε ότι σταδιακά θα καταργηθεί το τέλος χαρτοσήμου στις ασφαλιστικές εργασίες και ότι προοπτικά η ανάπτυξη της ψηφιακής τεχνολογίας θα δώσει τη δυνατότητα να καταργηθεί πλήρως ο Kώδικας Bιβλίων και Στοιχείων

Πηγή ΗμερησίαΘέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης