Αποτελέσματα live αναζήτησης

Από την εφορία οι κύριοι οχημάτων μετά τις 30/9

6 Δεκέμβριου 2006
  • Από την εφορία θα πρέπει να περάσουν υποχρεωτικά για να προμηθευτούν τα τέλη κυκλοφορίας του 2007 όλοι οι νέοι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών που έγιναν κύριοι των οχημάτων τους μετά τις 30 Σεπτεμβρίου. Και αυτό, καθώς τα ειδοποιητήρια που εστάλησαν από τη Γενική Γραμματεία ....
Από την εφορία θα πρέπει να περάσουν υποχρεωτικά για να προμηθευτούν τα τέλη κυκλοφορίας του 2007 όλοι οι νέοι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών που έγιναν κύριοι των οχημάτων τους μετά τις 30 Σεπτεμβρίου. Και αυτό, καθώς τα ειδοποιητήρια που εστάλησαν από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων αφορούσαν στους ιδιοκτήτες που εμφανίζονταν κάτοχοι των οχημάτων με βάση τα στοιχεία της 30-9-06 (τελευταία ενημέρωση της ΓΓΠΣ από το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών).
Κατόπιν αυτών, για τις μεταβιβάσεις οχημάτων που έλαβαν χώρα μετά την 30-09-2006, οι μεν παλαιοί κάτοχοι των οχημάτων θα πρέπει να αγνοήσουν το ειδοποιητήριο πληρωμής τελών, οι δε νέοι κάτοχοι δεν θα λάβουν ειδοποιητήρια και θα πρέπει με την άδεια του οχήματος να μεταβούν στις ΔΟΥ, προκειμένου να προμηθευτούν το σήμα τελών κυκλοφορίας.
Οπως είναι ήδη γνωστό, η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας για την απόκτηση του σήματος θα πρέπει να έχει γίνει το αργότερο μέχρι τις 31-12-2006.
Πηγή Κέρδος


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης