Από τις 4 Δεκεμβρίου τα δώρα Χριστουγέννων του ΟΑΕΔ

Οικονομικές Ειδήσεις

1 Δεκέμβριος 2006
Την προπληρωμή των τακτικών επιδομάτων ανεργίας και των δώρων Χριστουγέννων για το 2006 αποφάσισε για τρίτη συνεχή χρονιά το διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΕΔ, μετά από πρόταση του διοικητή, Γιώργου Βερναδάκη. H απόφαση για την προπληρωμή των δώρων Χριστουγέννω..... Taxheaven.gr

Την προπληρωμή των τακτικών επιδομάτων ανεργίας και των δώρων Χριστουγέννων για το 2006 αποφάσισε για τρίτη συνεχή χρονιά το διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΕΔ, μετά από πρόταση του διοικητή, Γιώργου Βερναδάκη.
H απόφαση για την προπληρωμή των δώρων Χριστουγέννων και των επιδομάτων ανεργίας λήφθηκε με στόχο οι άνεργοι να τύχουν της καλύτερης δυνατής οικονομικής στήριξης ενόψει των εορτών.

Έτσι, από τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2006 θα προπληρώνονται από όλες τις Υπηρεσίες του Οργανισμού:


Τα επιδόματα τακτικής ανεργίας που καταβάλλονται κανονικά μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου 2007, καθώς και

Τα «δώρα» εορτών Χριστουγέννων του έτους 2006.
Υπενθυμίζεται ότι, τακτικό επίδομα ανεργίας (καταβάλλεται μία φορά το μήνα για 25 ημέρες) λαμβάνουν οι μισθωτοί των οποίων η σύμβαση εργασίας καταγγέλθηκε από τον εργοδότη ή έληξε και οι οποίοι έχουν ασφαλισθεί στον κλάδο ανεργίας του ΟΑΕΔ. Το κατώτερο ύψος του τακτικού επιδόματος ανεργίας ανέρχεται στα 12,45 ευρώ (μηνιαίο 311,25 ευρώ) και το ανώτερο στα 13,17 ευρώ (μηνιαίο 329,25 ευρώ).

Για κάθε εξαρτώμενο από τον άνεργο μέλος της οικογένειας το επίδομα προσαυξάνεται κατά 10%.

Πηγή express