Αποτελέσματα live αναζήτησης

Φοροέλεγχοι μετά από... δέκα χρόνια

1 Δεκέμβριου 2006
  • ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ από πέντε σε δέκα έτη το όριο παραγραφής των ανέλεγκτων φορολογικών υποθέσεων, ενώ ο έλεγχος χρήσεων επεκτείνεται σε βάθος χρόνου πέραν της τριετίας που προβλέπεται σήμερα.....

ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ από πέντε σε δέκα έτη το όριο παραγραφής των ανέλεγκτων φορολογικών υποθέσεων, ενώ ο έλεγχος χρήσεων επεκτείνεται σε βάθος χρόνου πέραν της τριετίας που προβλέπεται σήμερα.

Οι εν λόγω ρυθμίσεις περιλαμβάνονται στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο, που κατατίθεται σήμερα στη Βουλή, το οποίο δεν απεγκλωβίζει τους υπόχρεους από το «χαρτοβασίλειο».

Ταυτόχρονα, με το εν λόγω σχέδιο νόμου καθιερώνεται δειγματοληπτικός επανέλεγχος των υπόχρεων που υπάγονται από τη χρήση του 2006 στη ρύθμιση της αυτοπεραίωσης. .

» ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ Μεταβολές στη Φορολογία Εισοδήματος, απλουστεύσεις στον Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων και άλλες διατάξεις -Μεταβολές στη Φορολογία Εισοδήματος, Κεφαλαίου, Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων και ΦΠΑ
» ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Στο Σχέδιο Νόμου «Μεταβολές στη Φορολογία Εισοδήματος, απλουστεύσεις στον Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων και άλλες διατάξεις»Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης