Αποτελέσματα live αναζήτησης

Σ.Λ.Φ. Αλεξανδρούπολης - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Δ.Ο.Υ. Αλεξανδρούπολης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Email: [email protected]

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Λογιστών Φοροτεχνικών Αλεξανδρούπολης αποφασίζει ομόφωνα να σταθεί δυναμικά στο πλευρό όλων των Λογιστών – Φοροτεχνικών της χώρας, για την κατάργηση των φορολογικών διατάξεων που απειλούν την ύπαρξη και λειτουργία του κλάδου μας αλλά και ταυτόχρονα εξοντώνουν και αφανίζουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της χώρας.

Καλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας και όλους τους Συναδέλφους Λογιστές Φοροτεχνικούς, ελεύθερους επαγγελματίες κλείνοντας τα γραφεία τους και με το προσωπικό τους να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την:

Παρασκευή 7 Μαρτίου στις 13.00 στην είσοδο της Δ.Ο.Υ. Αλεξανδρούπολης για την κατάθεση ψηφίσματος διαμαρτυρίας.

Επίσης καλούμε όλους τους παραγωγικούς φορείς του νομού μας, να ενημερώσουν τα μέλη τους, ώστε να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, διότι η κατάργηση των επαχθών φορολογικών διατάξεων δεν αφορά όλους τους Επαγγελματίες αλλά και την ύπαρξη όλων των επιχειρήσεων τους.


Αλεξανδρούπολη, 05-03-2014

ΓΙΑ ΤΟ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης