Αποτελέσματα live αναζήτησης

Επιστολή της Ε.Φ.Ε.Ε. Αθηνών - Πειραιώς προς το Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Απ.Αναγ.Μον. Πρωτ. Αθηνών 5581/2009 ΑΜ: 27961/Ειδ. 5968/2009
Ρεθύμνης 17 Τ.Κ. 185-33 Πειραιάς – E-mail: [email protected]

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  

Πειραιάς 26-2-2014

Στις 29-1-2014 είχαμε αποστείλει επιστολή στην Π.Ο.Φ.Ε.Ε., αιτούμενοι -όπως έπραξαν και άλλοι σύλλογοι- την άμεση σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των αντιπροσώπων, όπου θα συμμετείχαν και αντιπρόσωποι συλλόγων μη μελών της Ομοσπονδίας.

Αναμέναμε επί μακρόν μία απάντηση, και αντ' αυτού πληροφορηθήκαμε ότι το Δ.Σ. της  Π.Ο.Φ.Ε.Ε. προβαίνει αύριο 27-2-2014 σε έκτακτη ολομέλεια των προέδρων, αποκλείοντας τους προέδρους η αντιπροσωπείες των συλλόγων μη μελών! Το γεγονός αυτό μας γεννά αναμφίβολα κάποια ερωτήματα, όπως:

Γιατί δεν υπήρξε επίσημη ανακοίνωση, και που αποσκοπεί αυτή η μυστικότητα και η συνδιάσκεψη κεκλεισμένων των θυρών;

Γιατί δεν προέβει σε σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης ως όφειλε καταστατικά;

Επειδή

Αποδεικνύεται ότι  για άλλη μια φορά η ηγεσία της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. με τη συγκεκριμένη ενέργεια λειτουργεί απαξιωτικά απέναντι στη βάση και σε όλους αυτούς τους συναδέλφους που με πραγματικό άθλο και πίστη συγκέντρωσαν πάνω από 13.000 υπογραφές.

Θεωρούμε ότι τέτοιου είδους πρακτικές είναι όχι μόνο δείγμα συγκεντρωτισμού αλλά είναι και άκρως αντιδημοκρατικές και παραπέμπουν σε άλλες εποχές…  

Πιστεύουμε ότι η  διαφάνεια και ο διάλογος  είναι οι κύριες δικλείδες ασφαλείας κάθε δημοκρατικής διαδικασίας, και οι κλειστές πόρτες καταδεικνύουν αν μη τι άλλο την αξεπέραστη νοσηρότητα του συνδικαλιστικού κινήματος, το οποίο  διοικείται από μία ηγεσία  που –συνειδητά η μη – κωφεύει…

Καλούμε

Το Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. να αναλογιστεί τις ευθύνες του απέναντι στα μέλη τους αλλά και σε κάθε συνάδελφο ανά την Επικράτεια, και να προχωρήσει σε σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης ως οφείλει. Να καλέσει στην αυριανή ολομέλεια αντιπροσωπείες από όλους τους συλλόγους και από την Διαδικτυακή Ομάδα η οποία χωρίς καμία συνδικαλιστική εμπειρία και πρακτική, κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρόνο αυτά που ήταν υποχρέωση και καθήκον των συλλογικών οργάνων. Σε αντίθετη περίπτωση θα φέρει εξ ολοκλήρου την ευθύνη για την πλήρη απομάκρυνση των συναδέλφων, και την ολοκληρωτική απαξίωση κάθε έννοιας συνδικαλισμού και συλλογικής δράσης.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο


Η Πρόεδρος                                              
Ειρήνη Γιαννουλάτου

Ο Γενικός Γραμματέας
Σωκράτης Μανωλέλλης

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης