Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ο Σύλλογος Λογιστών Ν.Χανίων ζητά την Συμμετοχή όλων των Συλλόγων την Πέμπτη στην Ολομέλεια της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. καθώς και την συμμετοχή εκπροσώπου της Διαδικτυακής Ομάδας Παρέμβασης Λογιστών

  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΔΕΙΟΥΧΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ
Σ.Α.Λ. / Φ.Χ.
Β. Κορνάρου 30 και Αποκορώνου
28210 71581 – 2821051769
e-mail: [email protected]

Απευθυνόμενοι στα μέλη του Δ/Σ της ΠΟΦΕΕ οι οποίοι αποφάσισαν να γίνει Ολομέλεια Προέδρων την Πέμπτη 27/2 τους παρακαλούμε να ανακοινώσουν άμεσα (με Δελτίο Τύπου π.χ. στο Taxheaven ή με άλλο τρόπο) την συμμετοχή οποιαδήποτε Προέδρου ή Εκπροσώπου Συλλόγου της Ελλάδας καθώς και εκπροσώπου της Διαδικτυακής Ομάδας Παρέμβασης Λογιστών καθόσον τα θέματα που μας απασχολούν είναι υψίστης σημασίας και θα πρέπει να ακουστεί η φωνή όλων όσων ενδιαφέρονται για την τύχη του επαγγέλματός μας.

Είναι απόλυτα κατανοητό η απαίτηση σας για εγγραφή όλων των συλλόγων στην Ομοσπονδία. Όμως πρέπει πάντα να κρατάμε την δυνατότητα συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων προσιτή σε όλους.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ομοσπονδία ΠΟΦΕΕ είναι αυτή που αγκαλιάζει όλους τους λογιστές που ασκούν νόμιμα το επάγγελμά τους χωρίς διακρίσεις. Γιατί λοιπόν να εμποδίζουμε συζητήσεις και να ζητούμε Ολομέλεια μόνο των Μελών όταν στο παρελθόν η ίδια η ΠΟΦΕΕ είχε δώσει την δυνατότητα να προσέλθουν για συζήτηση και εκπρόσωποι οργανώσεων μη μελών; Τι άλλαξε; Ίσα – ίσα τώρα με τα τόσα προβλήματα είναι πιο επιτακτικό.

Εξάλλου η Ολομέλεια Προέδρων είναι άτυπο όργανο, οι αποφάσεις του δεν δεσμεύουν κανέναν άρα γιατί να μην ακουστούν όλες οι γνώμες; Η Ολομέλεια Προέδρων σύμφωνα και με το Καταστατικό της ΠΟΦΕΕ είναι απλώς συμβουλευτικό όργανο προς το Δ/Σ. Είναι κατανοητό στην Γενική της Συνέλευση που λαμβάνονται αποφάσεις πρέπει να είναι τα μέλη της. Σε άτυπες όμως, συμβουλευτικές συναντήσεις γιατί ξεκινήσαμε αποκλεισμούς;

Ιδιαιτέρως η Διαδικτυακή Ομάδα Παρέμβασης Λογιστών έχει κάνει προσπάθειες παράλληλες με αυτές της Ομοσπονδίας, έχει παλέψει για το δίκιο μας και την αξίζει ένα βήμα ομιλίας. Τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο.

Εν κατακλείδι η Ομοσπονδία πρέπει να αγκαλιάζει όλους τους εκπροσώπους των οργανώσεων των λογιστών. Αυτό είναι το πνεύμα της.
Καλέστε τους όλους με Δελτίο Τύπου, έστω και τώρα.

Εκ του Συλλόγου Αδειούχων Λογιστών Ν. Χανίων



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης