Αποτελέσματα live αναζήτησης

Εφαρμογές Λογιστικής και Φορολογίας για νέους λογιστές - φοροτεχνικούς, βοηθούς λογιστών και υπαλλήλους λογιστηρίων

21 Νοέμβριου 2006 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Η επιστημονική επιτροπή του περιοδικού ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ διοργανώνει τον πρώτο κύκλο επιμορφωτικών σεμιναρίων για νέους Λογιστές - Φοροτεχνικούς με τίτλο «Εφαρμογές Λογιστικής και Φορολογίας» με εισηγητή τον Ν. Σγουρινάκη, Λογιστή - Φοροτεχνικό, καθηγητή στα ΤΕΙ .....

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

Πρότυπη κατάρτιση 72 ωρών

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ & ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ

Επιχορηγούμενη από τον ΟΑΕΔ και το περιοδικό ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 

Η επιστημονική επιτροπή του περιοδικού ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ διοργανώνει τον πρώτο κύκλο επιμορφωτικών σεμιναρίων για νέους Λογιστές - Φοροτεχνικούς με τίτλο «Εφαρμογές Λογιστικής και Φορολογίας» με εισηγητή τον Ν. Σγουρινάκη, Λογιστή - Φοροτεχνικό, καθηγητή στα ΤΕΙ Λογιστικής, με μεγάλη διδακτική πείρα στην πρακτική αντιμετώπιση της έντυπης και μηχανογραφημένης λογιστικής. Το σεμινάριο θα λάβει χώρα μεταξύ 16 Ιανουαρίου - 15 Μαρτίου 2007 στις υψηλού επιπέδου συνεδριακές εγκαταστάσεις της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ, (Μαυρομιχάλη 23, Αθήνα, τηλ. 210 3678800) .

Σκοπός του κύκλου διάρκειας 72 ωρών (60 ώρες πρακτική και 12 ώρες εφαρμογή στη μηχανογραφημένη λογιστική), που απευθύνεται σε νέους λογιστές - φοροτεχνικούς, βοηθούς λογιστών και υπαλλήλους λογιστηρίων είναι η καθοδήγηση τους μέσα από πολύτιμες συμβουλές, ασκήσεις βασισμένες στην πράξη, έντυπα δηλώσεων για συμπλήρωση και σημειώσεις. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επιλύσουν όλες τις απορίες και τα ερωτήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινή εργασία τους. 

Η ύλη περιλαμβάνει Λογιστική και Φορολογία επιχειρήσεων,  Κ.Β.Σ, Φ.Π.Α., Εργατικά & Ασφαλιστικά θέματα.  Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Τρίτη και  Πέμπτη, ώρες 17:00 - 20:00. Το κόστος συμμετοχής που επιχορηγείται από τον ΟΑΕΔ αλλά και κατά ένα μέρος από το περιοδικό ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ προσφέρεται στην τιμή των 580 ευρώ.

Στους συμμετέχοντες θα απονεμηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης. Περισσότερες πληροφορίες, Κ. Τσούμπελη, τηλ. 210 3678858 και στη διεύθυνση www.epixeirisi.gr

Με εκτίμηση,

Για τη ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Κάλλια Τσούμπελη
 



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης