Αποτελέσματα live αναζήτησης

Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων στις γιορτές των Χριστουγέννων

16 Νοέμβριου 2006 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Δύο Κυριακές θα δουλέψουν τα εμπορικά καταστήματα εφέτος την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι με αφορμή τη δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης κ. Σιούφα, να ανοίξει διάλογος με τον εμπορικό κόσμο ...
Δύο Κυριακές θα δουλέψουν τα εμπορικά καταστήματα εφέτος την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι με αφορμή τη δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης κ. Σιούφα, να ανοίξει διάλογος με τον εμπορικό κόσμο προκειμένου να λειτουργούν οι εμπορικές επιχειρήσεις 5 με 7 Κυριακές τον χρόνο ή και λιγότερες οι εμπορικός κόσμος αντέδρασε και ζήτησε τα καταστήματα να ανοίγουν μόνο δύο Κυριακές, αυτή πριν από τα Χριστούγεννα και πριν από την Πρωτοχρονιά.
Οπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων που θα ισχύσει κατά την εορταστική περίοδο στον Πειραιά, από Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2006 μέχρι και την Κυριακή 31Δεκεμβρίου 2006 και κάθε μέρα τα καταστήματα θα είναι ανοικτά από τις 8 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ. Σημειώνεται ότι στην Αθήνα τα καταστήματα ανοίγουν μια ώρα αργότερα.
Τα Σάββατα και τις δύο Κυριακές πριν από τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά θα είναι ανοικτά τα καταστήματα μέχρι τις 6 το απόγευμα. Το Σάββατο θα ανοίξουν τα καταστήματα κανονικά όπως και τις καθημερινές, ενώ την Κυριακή θα ανοίξουν στις 10 το πρωί.
Τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά τις ημέρες: Δευτέρα 25/12, Τρίτη 26/12, Δευτέρα 1/1/2007 και Τρίτη 2/1/2007.
Από την Τετάρτη 3/1/2007 επανέρχεται το ωράριο που ακολουθείται από τα καταστήματα του Πειραιά.
Πηγή Κέρδος


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης