Αποτελέσματα live αναζήτησης

Η Ελλάδα θα σερφάρει στο μεγαλύτερο τουριστικό site του κόσμου

8 Νοέμβριου 2006 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Τη συνεργασία με το μεγαλύτερο τουριστικό site του κόσμου, το expedia.com, σε επίπεδο τουριστικής προβολής της χώρας, ανακοίνωσε χθες η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κυρία Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, μετά τη συνάντηση ....
Τη συνεργασία με το μεγαλύτερο τουριστικό site του κόσμου, το expedia.com, σε επίπεδο τουριστικής προβολής της χώρας, ανακοίνωσε χθες η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κυρία Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, μετά τη συνάντηση που είχε με τον αντιπρόεδρο του expedia κ. David Roche στο Λονδίνο, στο πλαίσιο των επαφών με εκπροσώπους ξένων τουριστικών οργανισμών στην έκθεση World Travel Market.
Οι λεπτομέρειες της συνεργασίας, στην οποία θα μετέχει και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων, θα συζητηθούν σε 10 ημέρες στην Αθήνα. «Θεωρώ, είπε η κυρία Πετραλιά, ότι αυτή η συνεργασία θα είναι πολύ σημαντική για το μέλλον του ελληνικού τουρισμού, με δεδομένο τον στόχο που έχουμε να μπούμε πολύ δυνατά στην παγκόσμια τουριστική αγορά... Πιστεύω ότι η νέα διαφημιστική μας εκστρατεία που ξεκίνησε εδώ στο Λονδίνο και η απόφασή μας να γίνει η διαφημιστική μας καμπάνια πολύ πιο σύγχρονη, με τη βοήθεια και των ηλεκτρονικών μέσων, θα βοηθήσει την επόμενη χρονιά τα ελληνικά ξενοδοχεία και γενικότερα την τουριστική βιομηχανία».
Από την πλευρά του ο κ. Roche ανέφερε ότι «η Expedia.com ενδιαφέρεται πολύ για την ελληνική αγορά και θέλει να εμβαθύνει σε αυτήν».
Η κυρία Πετραλιά συνάντησε, επίσης, τον γενικό γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (WTO) κ. Francesco Frangialli. Οπως είπε, η συνεργασία με τον Οργανισμό θα γίνει πλέον πιο ουσιαστική και συστηματική και προς τούτο θα υπάρχει αναλυτική συζήτηση στην Αθήνα τον άλλο μήνα.
Τέλος, η υπουργός συναντήθηκε με εκπροσώπους των μεγαλύτερων τουρ οπερέιτορ, στους οποίους ανέλυσε τους βασικούς άξονες της τουριστικής πολιτικής και τους παρότρυνε να επισκεφτούν τη χώρα μας και να «εξερευνήσουν την Ελλάδα με όλες τους τις αισθήσεις», όπως λέει και το νέο σλόγκαν του ΕΟΤ.
Πηγή Κέρδος


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης