Ενημέρωση για Προγράμματα Κατάρτισης Αυτοαπασχολουμένων

Οικονομικές Ειδήσεις

8 Νοέμβριος 2006
Στο πλαίσιο του Έργου «Κατάρτιση Αυτοαπασχολούμενων στο Δευτερογενή & Τριτογενή τομέα σε Πιστοποιημένα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) 2005- 2006», το οποίο υλοποιείται από τον ΟΑΕΔ, και έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Απασχόληση & Επαγγελματική Κατάρτιση»..... Taxheaven.gr

ΘΕΜΑ: Ενημέρωση για Προγράμματα Κατάρτισης Αυτοαπασχολουμένων

Στο πλαίσιο του Eργου «Κατάρτιση Αυτοαπασχολούμενων στο Δευτερογενή & Τριτογενή τομέα σε Πιστοποιημένα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) 2005 - 2006», το οποίο υλοποιείται  από τον ΟΑΕΔ, και έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Απασχόληση & Επαγγελματική Κατάρτιση» του Γ’ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης 2000-2006 έχουμε αναλάβει, ως Πιστοποιημένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης,  την υλοποίηση έξι (6) προγραμμάτων κατάρτισης στην Αθήνα.


Τα προγράμματα κατάρτισης απευθύνονται σε Αυτοαπασχολούμενους στο Δευτερογενή και Τριτογενή τομέα και η διάρκεια τους είναι 100 διδακτικές ώρες (70 ώρες θεωρίας και 30 ώρες πρακτικής).
Τα προγράμματα Κατάρτισης, τα οποία εντάσσονται στην Εκπαιδευτική Ενότητα «Θέματα Επιχειρηματικότητας ΜμΕ Οργάνωσης & Διοίκησης ΜμΕ», αφορούν στα παρακάτω αντικείμενα κατάρτισης:


1) «Διοίκηση Έργου»

Σκοπός του προγράμματος: 

 

2) «Σχεδιάζοντας την Επιτυχία»

Σκοπός του προγράμματος  είναι η απόκτηση βασικών γνώσεων και βελτίωση των δεξιοτήτων του καταρτιζόμενου:


3) «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν»

Σκοπός του προγράμματος:

Τα παραπάνω προγράμματα κατάρτισης συγχρηματοδοτούνται από το Π.Δ.Ε. και το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, ενώ η ιδιωτική συμμετοχή, ανά καταρτιζόμενο, ανέρχεται στα € 191,25 (με καταβολή σε Ειδικό Λογαριασμό Έργου τον οποίο θα ανοίξει ο ΟΑΕΔ).

Θεωρούμε ότι τα παραπάνω προγράμματα αποτελούν σημαντικά εργαλεία στη διοίκηση και λειτουργία μιας ΜμΕ και ευελπιστούμε στη συμβολή σας για την άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία τους.

Με εκτίμηση,

Θεοδωράκου Ελένη

Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Μ.Μ.Ε.

Τηλ: 210-6114450

Fax: 210-6114420

Mob: 6972-555066

e-mail: [email protected]

 

Σύντομη Παρουσίαση της ΟΤΕAcademy

H «Ανώνυμος Εκπαιδευτική Ο.Τ.Ε.» με το διακριτικό τίτλο «OTE Academy», θυγατρική του Ομίλου, ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2005 με αντικείμενο την παροχή επαγγελματικής εκπαίδευσης ακαδημαϊκού επιπέδου.

Η OTEAcademy είναι  Ακαδημία της Cisco παρέχοντας εκπαίδευση και πιστοποίηση CCNA, και εξουσιοδοτημένο εξεταστικό κέντρο της Certiport σε Microsoft Office Specialist καθώς και IC3. Παράλληλα διαθέτει πιστοποιημένα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ.) σε Αθήνα και Θεσ/νίκη. Επίσης συνεργάζεται με ελληνικά και ξένα Πανεπιστήμια καθώς και εκπαιδευτικούς φορείς.

Η OTEAcademy για τη διεξαγωγή των εκπαιδευτικών κύκλων βασίζεται στη φιλοσοφία LEAP Concept (Learn & Apply) και εφαρμόζει πρακτικές μικτής εκπαίδευσης (blended learning). Διδασκαλία σε τάξη, βιωματική εκπαίδευση, e-Learning, business games κλπ.

Επίσης, διαθέτει σύγχρονες υποδομές σε Αθήνα, Θεσ/νίκη και Πάτρα. Αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια, αίθουσες video conference, αμφιθέατρο με πλήρες οπτικοακουστικό εξοπλισμό, αίθουσες συγκεντρώσεων, βιβλιοθήκη 10.000 τίτλων, vision center.