Αποτελέσματα live αναζήτησης

Διοργάνωση Ημερίδας Soft1 Developers Day

8 Νοέμβριου 2006 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης του επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών υποστήριξης μέσω συστηματικής εκπαίδευσης του δικτύου συνεργατών της, η SoftOne διοργανώνει την πρώτη ημερίδα Soft1 Developers Day....

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διοργάνωση Ημερίδας Soft1 Developers Day


Στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης του επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών υποστήριξης μέσω συστηματικής εκπαίδευσης του δικτύου συνεργατών της, η SoftOne διοργανώνει την πρώτη ημερίδα Soft1 Developers Day.

Η συγκεκριμένη ημερίδα εντάσσεται στη δράση ενημέρωσης των συνεργατών της SoftOne σχετικά με τα εργαλεία παραμετροποίησης που έχουν αναπτυχθεί για το ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα Soft1 και έχουν επανειλημμένως αποδείξει τη δυνατότητά τους να προσφέρουν λύσεις σε  δύσκολα προβλήματα με εύκολο τρόπο.

Tο Soft1 αξιοποιείται σήμερα σαν μία ready-to-run τυποποιημένη εφαρμογή, αλλά και σαν πλατφόρμα ανάπτυξης εφαρμογών business management.
Ολοένα και περισσότεροι συνεργάτες χρησιμοποιούν τα εργαλεία παραμετροποίησης – customization tools - του Soft1 για θέματα που ξεκινούν από το σχεδιασμό μιας οθόνης καταχώρησης και καταλήγουν σε κάθετες λύσεις για ειδικούς κλάδους με δύσκολες απαιτήσεις.

Η ενημέρωση αυτή θα καλύπτει ζητήματα χρήσιμα στην επίλυση τρεχόντων θεμάτων που ανακύπτουν συχνά στα έργα υλοποίησης, αλλά και τρόπους για ανάπτυξη ολοκληρωμένων ειδικών εφαρμογών πάνω στο Soft1 ή γύρω απ’ αυτό. Θα καλύπτει, ακόμη, πολύ ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν στην αρχιτεκτονική, τις τεχνολογικές, τεχνικές και σχεδιαστικές επιλογές που εφαρμόστηκαν κατά την ανάπτυξη του Soft1 - μια τεχνογνωσία που μπορεί να αξιοποιηθεί δραστικά απ’ όσους αναπτύσσουν  ειδικές εφαρμογές.

Οι ημερίδες Soft1 Developers Days θα διοργανώνονται ανά δίμηνο, αφορούν αποκλειστικά software developers και τεχνικούς και προσφέρονται χωρίς χρέωση.
Η πρώτη ημερίδα έχει οριστεί για την Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2006, ώρα 11:00 πμ. και είναι αφιερωμένη στην παρουσίαση άγνωστων μέχρι σήμερα δυνατοτήτων του Soft1.Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης