Αποτελέσματα live αναζήτησης

Από τα 75.000 ευρώ φορολόγηση με 40%

7 Νοέμβριου 2006 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Για ετήσια εισοδήματα από 75.000 ευρώ και άνω θα ισχύσει το 2007 ο ανώτατος φορολογικός συντελεστής 40%. Ο υπουργός Γ. Αλογοσκούφης, με συνέντευξή του στην EΞΠPEΣ, τονίζει ότι υπέρ αυτού του ορίου –αντί των 100 χιλιάδων ευρώ, όπως είχε αρχικά αναφερθεί– κατατέθηκαν σοβαρά επιχειρήματα. Με τον τρόπο αυτό ο υπουργός αποκάλυψε τη νέα φορολογική κλίμακα. ...

Για ετήσια εισοδήματα από 75.000 ευρώ και άνω θα ισχύσει το 2007 ο ανώτατος φορολογικός συντελεστής 40%. Ο υπουργός Γ. Αλογοσκούφης, με συνέντευξή του στην EΞΠPEΣ, τονίζει ότι υπέρ αυτού του ορίου –αντί των 100 χιλιάδων ευρώ, όπως είχε αρχικά αναφερθεί– κατατέθηκαν σοβαρά επιχειρήματα. Με τον τρόπο αυτό ο υπουργός αποκάλυψε τη νέα φορολογική κλίμακα.
Ο κ. Αλογοσκούφης στη συνέντευξή του επισημαίνει ότι η έμφαση για την περιστολή της φοροδιαφυγής θα δοθεί τώρα στους ελεύθερους επαγγελματίες και τις μικρές επιχειρήσεις, επισημαίνοντας ότι το πρόβλημα δεν επιλύεται απλώς και μόνο με την ποινικοποίηση. Για το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων του 2007 αναφέρει ότι αυτό –που θα δημοσιοποιηθεί στα τέλη Νοεμβρίου– θα περιλαμβάνει επίσης τράπεζες, καθώς και τον ΟΤΕ και τα λιμάνια Πειραιά και Θεσσαλονίκης.

Επισημαίνει ότι οι μεταρρυθμίσεις δεν ολοκληρώνονται την παρούσα τετραετία και αποστέλλει μήνυμα προς τους συναδέλφους του υπουργούς ότι «έργο δεν παράγεται μόνο όταν ξοδεύεις περισσότερα χρήματα».

Πηγή expressΔημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης