Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΥΠΟΙΟ: 132.000 πολίτες ενημερώθηκαν για την εκκαθάριση φόρου μέσω κινητού

1 Νοέμβριος 2006
  • Στους πέντε μήνες λειτουργίας της ενημερωτικής υπηρεσίας M-TAXIS, που επιτρέπει στους πολίτες να πληροφορούνται για την πορεία εκκαθάρισης της φορολογικής τους δήλωσης, έχουν εγγραφεί 132.000 πολίτες ενώ έχουν σταλεί 262.102 απαντητικά μηνύματα που...

Στους πέντε μήνες λειτουργίας της ενημερωτικής υπηρεσίας M-TAXIS, που επιτρέπει στους πολίτες να πληροφορούνται για την πορεία εκκαθάρισης της φορολογικής τους δήλωσης,  έχουν εγγραφεί 132.000 πολίτες ενώ έχουν σταλεί 262.102 απαντητικά μηνύματα που αφορούν σε πιστωτικές, μηδενικές και χρεωστικές εκκαθαρίσεις καθώς και πληροφόρηση για τις προθεσμίες των δόσεων στην περίπτωση χρεωστικών εκκαθαρίσεων.
Τα στοιχεία αυτά έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ο υφυπουργός Οικονομίας, κ. Μπέζας, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση που είχε η υπηρεσία στους πολίτες.

 Οπως προκύπτει από την ανάλυση των μηνυμάτων που έχουν σταλεί, οι απαντήσεις που δόθηκαν από το ΥΠΟΙΟ αφορούσαν κατά 54% πιστωτικά σημειώματα, 29% χρεωστικά και 17% μηδενικά. 

Πηγή Κέρδος

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης