Αποτελέσματα live αναζήτησης

Τέλος σε υπερτιμολογήσεις δαπανών υγείας στα Ταμείων

27 Οκτώβριου 2006 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • «Τέρμα το πάρτι των υπερτιμολογήσεων του υλικοτεχνικού εξοπλισμού στους κλάδους Yγείας των Tαμείων», δήλωσε χθες ο υπουργός Απασχόλησης Σ. Τσιτουρίδης ....

«Τέρμα το πάρτι των υπερτιμολογήσεων του υλικοτεχνικού εξοπλισμού στους κλάδους Yγείας των Tαμείων», δήλωσε χθες ο υπουργός Απασχόλησης Σ. Τσιτουρίδης έπειτα από σύσκεψη με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Γ. Παπαθανασίου και τον υφυπουργό Υγείας Αθ. Γιαννόπουλο. Στη σύσκεψη αποφασίστηκε η λήψη αυστηρών μέτρων για την ελάφρυνση δαπανών υγείας των ασφαλιστικών ταμείων.
Η επιστροφή 4% των αγορών των Tαμείων από τις φαρμακευτικές εταιρείες και η μείωση 20% σε τιμές 200 φαρμάκων, των οποίων οι πατέντες έχουν λήξει, είναι μερικά από τα μέτρα. Η προώθηση ηλεκτρονικού συστήματος ελέγχου των προμηθειών ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού είναι το επόμενο βήμα της κυβέρνησης για την εξοικονόμηση πόρων.

Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος της επιτροπής για το ασφαλιστικό Ν. Αναλυτής διατύπωσε χθες την προσωπική του άποψη για όριο ηλικίας συνταξιοδότησης στα 60 - 67 έτη με θέσπιση κινήτρων για παραμονή στην εργασία, ανοίγοντας περαιτέρω τον διάλογο για τις αλλαγές στο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης.

ExpressΔημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης