Αποτελέσματα live αναζήτησης

Τέλος σε υπερτιμολογήσεις δαπανών υγείας στα Ταμείων

27 Οκτώβριος 2006
  • «Τέρμα το πάρτι των υπερτιμολογήσεων του υλικοτεχνικού εξοπλισμού στους κλάδους Yγείας των Tαμείων», δήλωσε χθες ο υπουργός Απασχόλησης Σ. Τσιτουρίδης ....

«Τέρμα το πάρτι των υπερτιμολογήσεων του υλικοτεχνικού εξοπλισμού στους κλάδους Yγείας των Tαμείων», δήλωσε χθες ο υπουργός Απασχόλησης Σ. Τσιτουρίδης έπειτα από σύσκεψη με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Γ. Παπαθανασίου και τον υφυπουργό Υγείας Αθ. Γιαννόπουλο. Στη σύσκεψη αποφασίστηκε η λήψη αυστηρών μέτρων για την ελάφρυνση δαπανών υγείας των ασφαλιστικών ταμείων.
Η επιστροφή 4% των αγορών των Tαμείων από τις φαρμακευτικές εταιρείες και η μείωση 20% σε τιμές 200 φαρμάκων, των οποίων οι πατέντες έχουν λήξει, είναι μερικά από τα μέτρα. Η προώθηση ηλεκτρονικού συστήματος ελέγχου των προμηθειών ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού είναι το επόμενο βήμα της κυβέρνησης για την εξοικονόμηση πόρων.

Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος της επιτροπής για το ασφαλιστικό Ν. Αναλυτής διατύπωσε χθες την προσωπική του άποψη για όριο ηλικίας συνταξιοδότησης στα 60 - 67 έτη με θέσπιση κινήτρων για παραμονή στην εργασία, ανοίγοντας περαιτέρω τον διάλογο για τις αλλαγές στο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης.

Express

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης