Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ανακοίνωση της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. σχετικά με τον κωδικό 049 των δηλώσεων

14 Νοέμβριος 2013


Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Δελτίο τύπου  

ΑΘΗΝΑ 14/11/2013

Με αίσθημα ευθύνης έναντι όλων των Συναδέλφων – Μελών ή μη ακόμη της Ομοσπονδίας - που ασκούν νόμιμα το Επάγγελμα, το Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. χρησιμοποίησε κάθε διαθέσιμο συνδικαλιστικό μέσο ώστε να υπάρχει αλλαγή στην τροποποίηση, που είδε το φως της δημοσιότητας, αναφορικά με την «καταληκτική» ημερομηνία για τον υπολογισμό των δαπανών διαβίωσης (κωδ.049).

Θεωρούμε πλέον βέβαιο ότι σαν καταληκτική ημερομηνία για τις αρχικές δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος Φ.Π. θα ορισθεί η 23η ή  25η Νοεμβρίου 2013 και αυτό ΜΟΝΟΝ για τις δηλώσεις που θα σταλούν μέσω ΝΟΜΙΜΩΝ Λογιστικών Γραφείων.

Ζητούμε λοιπόν από τους Συναδέλφους να υποβάλλουν ή να οριστικοποιήσουν τις αρχικές, εκκρεμείς, δηλώσεις τους μέχρι αυτήν την καταληκτική ημερομηνία ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ και τα ορθά ποσά στον κωδικό 049 ώστε να συνυπολογισθούν στην εκκαθάριση που θα γίνει.
 
Όταν θα γνωρίζουμε την τελική διατύπωση της τροπολογίας θα σας ενημερώσουμε με νέα ανακοίνωση γιατί πολύ απλά «λέμε όσα κάνουμε και κάνουμε όσα λέμε».

 
Με εκτίμηση για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                 Ο Γενικός Γραμματέας

Πανίδης Ι. Αβραάμ                        Καμπάνης Βασίλειος

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης